Japan: KitKat otvara butik čokolade

Svake sekunde u svijetu se pojede 650 "KitKat" štanglica, a u Japanu je od 2012. godine "KitKat" omiljena čokolada
1 komentar(a)
kitkat, Foto: Weheartit.com
kitkat, Foto: Weheartit.com
Ažurirano: 22.01.2014. 14:02h

Jedan od najuspješnijih brendova švajcarskog konditorskog proizvođača Nestle - "KitKat", otvoriće u Japanu svoj prvi butik - prodavnicu čokolade.

Prodavnica će nuditi ekskluzivne vrste ovog slatkiša.

U ponudi će biti tri posebne vrste čokoladica - prefinjeno gorka "sublime bitter", sa zelenim čajem "special sakura green" i posebno izdanje čili čokoladice "special chilli".

"KitKat" je blizu toga da u Japanu postane kultni brend i zato je ova zemlja za Nestle veoma važno tržište, izjavio je Stjuart Drajburh, globalni brend menadžer, dodajući da će se u tom butiku prodavati novi "KitKat" premium proizvodi.

Svake sekunde u svijetu se pojede 650 "KitKat" štanglica, a u Japanu je od 2012. godine "KitKat" omiljena čokolada.

Uspjeh ove čokoladice dodatno je podstaknut predstavljanjem na stotine neobičnih i inovativnih ukusa, kako bi se udovoljilo zahtjevnim japanskim potrošačima koji vole da eksperimentišu, objašnjavaju u kompaniji.

Ljubitelji "KitKat" čokolada u Japanu mogli su da biraju u mnoštvu ukusa, kao što su ljubičasti krompir, kolačići sa cimetom, evropski sir i "vasabi" sos. Svjetlozelene, roze i ljubičaste čokoladne štanglice izgledaju drugačije, ali su i drugačijeg ukusa nego bilo gdje drugdje u svijetu, ističe Drajburh.

Bonus video: