Gradonačelnik rizikovao život da spasi psa

Baten je uspio da spasi psa, koji je prošao nepovrijeđen, ali je njega automobil udario, polomivši mu pritom nekoliko kostiju
9 komentar(a)
Majkl Baten, Foto: Nj.com
Majkl Baten, Foto: Nj.com
Ažurirano: 21.01.2014. 15:24h

Gradonačelnik američkog grada Pitmena Majkl Baten pokazao je da je svaki život vredan spasavanja kada se bacio pod automobil kako bi spasio svog psa.

Baten je prije nekoliko dana šetao svog ljubimca. U jednom trenutku pas se otkačio sa povoca i počeo da trčkara trotoarom i kolovozom. Svega nekoliko sekundi bilo bi dovoljno da se dogodi tragedija, ali je vlasnik munjevito reagovao i izbjegao nesreću.

"Gradonačelnik se odmah bez oklijevanja bacio pod automobil, kako bi izbavio životinju", kažu očevici.

On je uspio da spasi psa, koji je prošao nepovrijeđen, ali je njega automobil udario, polomivši mu pritom nekoliko kostiju.

Građani su odmah priskočili u pomoć svom gradonačelniku, i pozvali Hitnu pomoć. Oni su pomogli čovjeku da se oporavi od trenutnog šoka, a u međuvremenu su zbrinuli i njegovog ljubimca, koji je i dalje bio vidno uznemiren.

Baten je ubrzo odveden u bolnicu, gdje je ustanovljeno da je polomio pet rebara. Ipak, on se osjeća prilično dobro, jer je spasio jedan život, i to život svog najboljeg drugara. Svojim gestom oduševio je svoje sugrađane, ali je ova priča pronašla svoj put i do ljubitelja pasa širom planete.

Bonus video: