Slabost Leonarda Dikaprija: Ne prestaje da kupuje jakne

Iako glumac ne kupuje privatne avione i tvrdi da nije ekstravagantan, priznao je da ipak ima jednu slabost
4 komentar(a)
Leonardo Dikaprio, Foto: Onsecrethunt.com
Leonardo Dikaprio, Foto: Onsecrethunt.com
Ažurirano: 20.01.2014. 10:25h

Zvijezda filma “Vuk sa Vol strita“ Leonardo Dikaprio otkrio je da njegov privatni život nema puno veze sa životom brokera Džordana Belforta kojeg igra u pomenutom filmu. Iako glumac ne kupuje privatne avione i tvrdi da nije ekstravagantan, priznao je da ipak ima jednu slabost.

- Ne mogu prestati da kupujem jakne, iako ih već imam stotine. Najgore od svega je što su sve zaista jako slične. Zapravo, uopšte nemam puno odjeće u ormaru i ne znam odakle dolazi ta zaluđenost jaknama. Eto, neko kupuje poznate slike i satove, a ja kupujem jaknice - kroz smijeh je priznao popularni tridesetdevetogodišnji glumac.

Dikaprio je otkrio da ne voli da se razbacuje novcem i da je najskuplje što je ikad kupio bila kuća koju je poklonio majci Irmelin.

Njegov posljednji film vrijedan je 100 miliona dolara, a Di- kaprio je pored glavne uloge, imao još jednu- producenta. On je scenu sa konzumiranjem kokaina opisao kao “kontrolisani haos”.

- Ušmrkavali smo bebi vitamine u prahu i stalno nas je svrbio nos. Izdrogirali smo se vitaminom B - priznao je glumac koji se za scenu u kojoj je toliko pod uticajem narkotika da ne može da ustane sa poda, pripremao gledajući klip na YouTube kanalu.

- Gledao sam klip koji se zove “Najpijaniji čovjek na svijetu” u kojem pola sata gledaš čoveka koji pokušava da ustane. Imitirao sam njega - otkriva on.

No ovaj film i pored toga što ima nekoliko nominacija za Oskara, zabranjen je za prikazivanje u Maleziji i Nepalu, dok je za indijsko tržište morao da bude skraćen za tri scene, kako bi dobio dozvolu za prikazivanje.

Bonus video: