Trudna Kjara pokazala svoj stomak

"To je definitivno sljedeći korak u našoj vezi. Morate ići korak po korak, a ja živim za to da se ostvarim kao majka"
4 komentar(a)
Kjara, Foto: Twitter.com
Kjara, Foto: Twitter.com
Ažurirano: 15.01.2014. 08:44h

Voditeljka Dženi Mek Kartni je sa fanovima na "tviteru" podijelila fotografiju sa rnb pjevačicom Kjara. Na slici se Kjara drži za stomak čime potvrđuje da je trudna.

Atraktivna pjevačica Kjara (28) i njen verenik potvrdili su da čekaju prvu bebu. Voditeljka emisije "Pogled", Dženi Mek Kartni je sa svojim fanovima na "tviteru" podijelila sliku trudne pjevačice ispod koje je napisala "Sve čestitke mojoj djevojci Kjari. Izuzetno sam srećna zbog nje i njene zemičke u rerni!"

Pjevačica je u novembru izjavila za portal "E vijesti" da ona i njen vjerenik planiraju veliku familiju i da što prije žele da se ostvare kao roditelji.

"To je definitivno sljedeći korak u našoj vezi. Morate ići korak po korak, a ja živim za to da se ostvarim kao majka", rekla je tada pjevačica.

"Moji roditelji su bili u braku 30 godina, moji baka i deka 50, tako da ja samo takve brakove i podržavam i želim. Jedino sam dijete tako da želim veliku familiju", rekla je Kjara.

Na pitanje kada ona i njen vjerenik planiraju da se vjenčaju pjevačica je rekla da su već odredili datum zbog čega je jako uzbuđena i osjeća se kao malo dijete.

Bonus video: