L'Oreal "ispeglao" lice Dajan Kiton

Zvijezda nove kampanje ovog brenda, Dajan Kiton na dodjeli prestižnih filmskih nagrada izgledala je potpuno drugačije nego u promotivnom spotu
185 pregleda 3 komentar(a)
Dajan Kiton, Foto: Aww.com.au
Dajan Kiton, Foto: Aww.com.au
Ažurirano: 14.01.2014. 17:38h

Koliko u onome što vidimo u reklamama ima istine pokazuje skandal u kojem se nakon nedavnih Zlatnih globusa našao kozmetički gigant L'Oreal.

Naime, zvijezda nove kampanje ovog brenda, Dajan Kiton na dodjeli prestižnih filmskih nagrada izgledala je potpuno drugačije nego u promotivnom spotu - izborana u skladu sa svojim godinama.

Kiton je održala govor na dodjeli Zlatnih globusa uživo, a iako čuvena glumica izgleda sjajno, po njenom licu se jasno videlo da ima 68 godina. Neposredno zatim prikazana je reklama za "L'Oreal" u kojoj joj je koža lica potpuno zategnuta, prenosi Dejli mejl.

Gledaoci su odmah odreagovali na Twitteru, a jedan od komentara je glasio: “Vau L'Oreal! Odličan tajming! Pretpostavljam da je Dajan Kiton prestala da koristi vaš proizvod”.

Reklama u kojoj se ona pojavljuje napravljena je za promociju "L'Oreal" ulja "Age Perfect Glow Renewal". Glumica sarađuje sa ovom kompanijom od 2006. i od tada se pojavila u mnogo reklama za njihove proizvode protiv starenja.

Bonus video: