Nastavak Severinine borbe za starateljstvo nad sinom: Milan nije došao

Popović nije bio u Opštinskom građanskom sudu, zbog kako je kazao njegov zastupnik Ljubo Pavasović Visković, lagane viroze
8 komentar(a)
severina, Foto: Facebook
severina, Foto: Facebook
Ažurirano: 14.01.2014. 17:27h

Ni treće ročište pop pjevačice Severine Vučković i srpskog biznismena Milana Popovića oko starateljstva nad dvogodišnjim sinom Aleksandrom nije donijelo rasplet situacije. Popović nije bio u Opštinskom građanskom sudu, zbog kako je kazao njegov zastupnik Ljubo Pavasović Visković, lagane viroze. Severina je došla, po običaju, elegantno odjevena i ozbiljna, piše Večernji list.

Iako su prethodna dva ročišta trajala po nekoliko sati, današnje je bilo gotovo za 45 minuta.

“Ne bih govorio o nivou zadovoljstva ishodom, ovo je postupak koji teče svojim tijekom. Bilo bidobro da se ozbiljna priča o sudbini malog djeteta ne estradizuje i ne koristi ni za šta drugo, osim za ono što je svrha ovog postupka, a to je uređenje odnosa malog djeteta sa roditeljima”, kazao je Pavasović - Visković.

Severina je sa advokaticom Jadrankom Sloković izašla pet minuta nakon Pavasovića i nije davala izjave. Za razliku od posljednjeg ročišta sa kojeg je izašla sa širokim osmjehom na licu, ovog puta nije pokazivala znakove dobrog raspoloženja.

“Mi smo uvijek zadovoljni, nemam šta drugo da kažem. On nije došao”, kratko je izjavila Sloković.

Sljedeće ročište je sredinom februara. Prema navodima medija Severina zahtijeva da Milan sina viđa samo u njenom prisustvu, dok on traži više vremena sa svojim djetetom.

Bonus video: