Bijonse odbija da ide na vjenčanje Kim Kardašijan

Iako su Kanje Vest i Bijonse jako dobri prijatelji, pjevačica nije baš zainteresovana za druženje sa njegovom vjerenicom
3 komentar(a)
Bijonse, Kim Kardašijan, Džej Zi, Foto: Nydailynews.com
Bijonse, Kim Kardašijan, Džej Zi, Foto: Nydailynews.com
Ažurirano: 09.01.2014. 10:16h

Slavna pjevačica ne želi da ide na vjenčanje prijatelja Kanje Vesta, jer je uvjerena da će Kim Kardašijan od njenog dolaska napraviti medijsku senzaciju....

Iako su Kanje Vest i Bijonse jako dobri prijatelji, pjevačica nije baš zainteresovana za druženje sa njegovom vjerenicom, a navodno ju je nedavno i postidjela.

Kako magazin "Star" navodi, Kim je pitala Bijonse da joj bude djeveruša što je pjevačica odmah odbila. Što je najgore, Kim je išla okolo i hvalila se da Bijonse jedva čeka da dođe na njihovo vjenčanje.

Ipak, rijaliti zvijezda ostala je osramoćena kada ju je diva odbila. Govorna poruka koju je Kim primila bila je veoma neočekivana uzimajući u obzir da joj pjevačica nikada čak ni ne odgovori da pozive.

Iako se Bijonse trudi da održava normalan odnos sa njom i njenom porodicom, izvori zapravo tvrde da ih ne podnosi a Kim se već godinu dana trudi da postane dobra prijateljica s njom.

Bonus video: