Riki Martin raskinuo sa momkom

“Riki želi da počne novo poglavlje u svom životu kao roditelj, pa će vrijeme u narednoj godini provoditi veoma povučeno, kako bi se što više posvetio djeci”
186 pregleda 28 komentar(a)
Riki Martin, Karlos Gonzales, Foto: Redalertlive.com
Riki Martin, Karlos Gonzales, Foto: Redalertlive.com
Ažurirano: 03.01.2014. 19:36h

Jedan od najpopularnijih slavnih gej parova, pjevač Riki Martin i njegov izabranik Karlos Gonzales, nije više zajedno, što je People magazinu potvrdio i portparol muzičara.

“Riki i Karlos su sporazumno odlučili da prekinu vezu, ali će nastaviti sa prijateljstvom”, piše u izjavi.

Martin je na novogodišnji nastup došao sam, što su predstavnici medija i primijetili, ali se i ranije nagađalo da se kraj ove veze bliži.

“Riki želi da počne novo poglavlje u svom životu kao roditelj, pa će vrijeme u narednoj godini provoditi veoma povučeno, kako bi se što više posvetio djeci”, dodao je pjevačev PR.

U posljednjem intervjuu koji je Martin dao za Vanity Fair prošle godine, on je pričao o svom partneru Gonzalesu, podršci koju mu on pruža, naročito kada su u pitanju petogodišnji blizanci koje mu je rodila surogat majka.

“Sa njima sam iskusio razne lijepe stvari. Kompleksnost, razumijevanje, ali u isto vrijeme i slobodu, bez straha da će me moj partner osuđivati. To je ono što sam pronašao u Karlosu”, ispričao je tada Martin.

Ovaj pjevač se javno deklarisao kao homoseksualac u maju 2010, putem svog Internet sajta.

“Ponosno mogu da kažem da sam veoma srećan homoseksualac. Blagosloven sam zbog toga što jesam”, napisao je on.

Bonus video: