Dejvid i Viktorija Bekam ipak bez plemićkih titula

Uprkos spekulacijama da će titule dobiti zbog Dejvidovih fudbalskih uspjeha i pomoći u organizociji Olimpijade u Londonu, kraljevski komitet je odlučio da oni još nijesu dostojni toga
224 pregleda 5 komentar(a)
Dejvid i Viktorija Bekam, Foto: Www.justjared.com
Dejvid i Viktorija Bekam, Foto: Www.justjared.com
Ažurirano: 29.12.2013. 19:59h

Dejvid i Viktorija Bekam ipak neće dobiti titulu Ser odnosno Lejdi. Iako su bili nominovani, kraljevski komitet je odlučio da je prerano za takvu čast.

Uprkos spekulacijama da će porodica Bekam dobiti plemićku titulu zbog Dejvidovih fudbalskih uspjeha i činjenice da je pomogao u organizovanju Olimpijade u Londonu, kraljevski komitet je odlučio da oni još nijesu dostojni toga, piše "Blic".

Ovakva odluka kraljevskog komiteta bila je pravi šok za cijelo Ujedinjeno Kraljevstvo, jer se smatralo da će Bekam zasigurno dobiti titulu Ser, pogotovo jer je sam princ Vilijam predložio njegovo ime za ovu titulu.

Kladionice širom svijeta su prije dvije nedjelje čak zatvorile i klađenje na njegovo ime, s obzirom da se smatrao apsolutnim favoritom za prestižno zvanje.

Međutim, Dejvid nije jedini sportista kojem je ova titula izmakla za dlaku. Naime, prošle godine se teniser Endi Marej smatrao dobitnikom titule Ser nakon što je osvojio Vimbldon, ali je ona na kraju pripala biciklisti Bredliju Viginsu.

Bonus video: