Zanosna i sa 60 godina: Madona na naslovnici italijanskog Voga

Fotografije su objavljene uz naslov "Jedan dan van života", a pjevačica na sebi ima kreacije Sen Lorena, Diora i Dolčea i Gabane
80 pregleda 3 komentar(a)
Madona, Foto: Shutterstock
Madona, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 05.08.2018. 16:15h

Nekoliko dana prije proslave 60. rođendana pop ikona Madona napravila je seriju fotografija za italijansko izdanje modnog časopisa Vog. Madona se nalazi i na naslovnici izdanja za avgust.

Fotografije su objavljene uz naslov "Jedan dan van života", a pjevačica na sebi ima kreacije Sen Lorena, Diora i Dolčea i Gabane. Za fotografije su bili zaduženi Mert Alas i Markus Pigot, ali je Madona pozirala u svom stilu.

Fotografisanje je obavljeno u Lisabonu gdje Madona trenutno živi sa svoje četvoro, od ukupno šestoro djece. Preselila se u Portugaliju kako bi podržala svog sina Dejvida u fudbalskoj karijeri, piše Klix.

"Serijal je priča o novom životu, njenom preseljenju u Portugaliju kako bi pomogla sinu Dejvidu da igra fudbal. Nevjerovatno je misliti o Madoni kao majci fudbalera. Predložila je da radimo priču iz ugla Lisabona, a ispostavilo se da je to bio jedan vrlo ličan intervju, zanimljiviji do retrospektive onoga što je radila kao umjetnica ili priče o afričkim projektima, koji su već istraženi", rekao je urednik Voga Emanuele Farneti.

Madona je pokazala kako i u šezdesetim godinama izgleda fenomenalno i da joj je preseljenje u Evropu ipak prijalo. Na svom Instagramu objavila je nekoliko fotografija, kao i dešavanja iza kamere.

U intervjuu je kazala kako joj nije bitno koji posao će raditi njena djeca, bitno joj je da budu saosjećajna i odgovorna ljudska bića koja vole.

"Samo želim da budu dobra ljudska bića koja tretiraju druga ljudska bića s poštovanjem i dostojanstvom bez obzira na boju kože, religiju ili pol. To mi je najvažnija stvar, znate na šta mislim", kazala je Madona.

Bonus video: