Dženifer Aniston: Nisam slomljenog srca kako kažu

Žene često zadirkuju i okreću jednu protiv druge, a na račun izgleda, odjeće ili drugih sujetnih stvari. Kada slavni par raskine, žena je ta koja je ostavljena i pretpostavlja se da je tužna i usamljena“, objašnjava ona
342 pregleda 1 komentar(a)
Dženife Aniston, Foto: Shutterstock
Dženife Aniston, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 05.08.2018. 07:23h

Dženifer Aniston, trenutno promoviše svoj novi film „Dumplin’“ inspirisan istoimenom knjigom, a u razgovoru za InStyle magazin, pričala je o želji fanova za novim epizodama kultnih „Prijatelja“, ali i o tome koliko je lažne vijesti o njoj u medijima nerviraju.

„U većini slučajeva se zavalim i smijem glupostima koje pročitam, jer su svaki put sve apsurdniji. Tu spadaju priče da ne mogu da zadržim nijednog muškarca, da sam sebična, opsjednuta karijerom pa odbijam da rodim dijete...“, nabraja ona.

„Prije svega, nisam slomljenog srca kako predstavljaju mediji, a drugo, to su samo pretpostavke, jer niko ne može da zna šta se dešava iza zatvorenih vrata“, nastavlja Aniston, koju mnogo više nervira seksizam u medijima.

„Žene često zadirkuju i okreću jednu protiv druge, a na račun izgleda, odjeće ili drugih sujetnih stvari. Kada slavni par raskine, žena je ta koja je ostavljena i pretpostavlja se da je tužna i usamljena“, objašnjava ona.

Kako kaže, situacija je takva i u samom Holivudu, ali ipak ističe da seksizam na svojoj koži nije osjetila.

„Definitivno su neke kolege napravile pogrešne poteze, ali ja sam to riješila tako što sam se okrenula i otišla. Nikada se nije desilo da je to učinio neko ko ima moć u odnosu na mene, ko bi učinio da se osjećam nesigurno. Iz mog iskustva, verbalno sam doživjela puno gore stvari od žena, nego od muškaraca“, otkriva ona.

Ipak, Aniston poručuje da koleginicama koje su žrtve zlostavljanja bilo koje vrste, treba pružiti podršku.

„Moramo bolje slušati jedni druge. Mislim i na muškarce koji moraju postati dio priče“, smatra glumica, koja odgovara i na pitanje o potencijalnom snimanju novih epizoda „Prijatelja“ koje fanovi priželjkuju dugi niz godina.

„Kortni (Koks), Lisa (Kudrou) i ja smo pričale o tome. Maštam o tome. To je zaista bio najbolji posao koji sam imala. Znam da Met (LeBlank) ne želi da čuje to pitanje nikada više u životu, ali možda uspijemo da ga nagovorimo. A možda samo nas tri napravimo verziju ‘Zlatnih djevojaka’ i provedemo naše posljednje godine na uvrnutom kauču“, uz smijeh je ispričala.

Bonus video: