Neprivlačni muškarci koje žene prosto obožavaju: Pogledajte TOP 10

I dok ih žene širom svijeta obožavaju, muškarci se zbunjeno pitaju šta to one vide u njima...
6 komentar(a)
Šon Pen, Foto: Shutterstock
Šon Pen, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 04.08.2018. 08:43h

Visok, plav, simetrične crte lica - tako bi ukratko glasio opis "savršenog" muškarca prema holivudskim standardima ljepote.

Međutim, u tom površnom svijetu ipak se nađe mjesta za muškarce koji uopšte ne odgovaraju tim standardima, ali zahvaljujući svom talentu i urođenoj harizmi privlače žene širom svijeta.

Na dugoj listi holivudskih zavodnika osim klasičnih ljepotana poput Breda Pita nalaze se i glumci koji žene nijesu osvajali izgledom.

Oni nijesu klasični ljepotani, odudaraju od nametnutog standarda ljepote i dok ih žene širom svijeta obožavaju, muškarci se zbunjeno pitaju šta to one vide u njima.

Jedan je od njih i Džek Nikolson, koji je već decenijama žene obožavaju. Vragolasti šarm "karta" je na koju je Džek oduvijek igrao i zbog koje mu dame nijesu mogle odoleti.

U istu kategoriju spada i Benisio del Toro. Markantni oskarovac poznat je po svojoj opuštenosti i stilu odijevanja koji će njegove obožavateljke nazvati ležernim, a muškarci zapuštenim.

Neočekivanu titulu seks-simbola od 1996. godine nosi i britanski glumac Ralf Fajns. Te godine snimio je hit romantičnu dramu "Engleski pacijent", s kojom je zauvijek zaveo žensku publiku.

Među njima su Vinsent Kasel, bivši muž Monike Beluči, ali i Edrijen Brodi.

Na ovoj listi “srcelomaca” je i bivši Madonin muž Šon Pen, koji je zaveo čak i ljepoticu Šarliz Teron.

Na listi se nalaze i Havijer Bardem, Vilijam Defo, Sil i Džef Goldblum.

Bonus video: