prirodno izdanje

Evo kako Kameron Dijaz izgleda bez šminke

Dijazova se neće zaustaviti na knjizi, već ima u planu posjete srednjim školama gdje će sa tinejdžerima pričati o zdravoj ishrani
6 komentar(a)
Kameron Dijaz, Foto: Boxyblogs.com
Kameron Dijaz, Foto: Boxyblogs.com
19.02.2019. 23:26h

Popularna holivudska glumica Kameron Dijaz objavila je svoju fotografiju bez šminke na Instagramu o kojoj bruji Internet.

Poznata je po ulogama u brojnim hit filmovima kao što su "The Mask" i "Charlie's Angels", ali je 41-ogodišnja glumica kazala da je momenat na koji je najviše ponosna onaj kada je dobila prvu kopiju svoje nove knjige "The Body Book". Dijazova je momenat radosti podijelila sa fanovima tako što je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj drži knjigu priljubljenu uz svoje srce dok se smiješi ka kameri, a tokom poziranja na licu nije nosila šminku, samo izraz ponosa i sreće.

"Ovo je jedan od trenutaka na koje sam najponosnija. Objavila sam knjigu koju sam napisala za vas i vaše tijelo. Ponosna sam što mogu da je podijelim sa vama", napisala je Kameron koja već godinama promoviše zdrav način života.

Po izvoru bliskom glumici, Dijazova se neće zaustaviti na knjizi, već ima u planu posjete srednjim školama gdje će sa tinejdžerima pričati o zdravoj ishrani.

"Sve se za nju promijenilo od kad joj je preminuo otac. Tada je Kameron shvatila što je bitno i počela više da misli na svoje zdravlje", kazao je izvor za "Daily Mail".

Glumica trenutno radi na filmu "Annie", rimejku istoimenog ostvarenja iz 1928.