"Paparaco lov" podnio prijavu protiv Georgijeva

Muzičar je u izjavi potvrdio da je došao u policijsku stanicu na poziv službenih lica i da je tom prilikom vratio kameru
97 pregleda 10 komentar(a)
Vlado Georgiev, Foto: Facebook
Vlado Georgiev, Foto: Facebook
Ažurirano: 12.12.2013. 14:30h

Protiv crnogorskog muzičara Vlada Georgijeva, produkcija emisije “Paparaco lov” podnijela je prijavu zbog oduzimanja opreme kamermanu, koji je u utorak veče pratio i snimao pjevača.

Obje strane su svoje verzije iznijele u javnost putem Twitter naloga, gdje su nakon objavljivanja zvaničnih izjava koje su dali u policiji nastavili raspravu.

Pjevač je u policiji kazao da se vraćao sa dodjele nagrada za ličnost godine, kada mu je rođak koji je bio sa njim u automobilu kazao da ih neko prati.

On je dodao da ga je vozilo sa ugašenim svjetlima pratilo do kuće u kojoj se nalazi njegov brat sa suprugom i dvije djevojčice, pa se zabrinuo za njihovu i svoju bezbjednost i odlučio da provjeri o čemu se radi.

“Rođak koji je vozio je zaustavio automobil, otvorio vrata suvozača i vidio da neki muškarac drži kameru u ruci, kojom me snima. Rekao sam mu da mi da tu kameru, a on mi je bez riječi dao istu”, napisao je Georgijev u izjavi.

Muzičar je u izjavi potvrdio da je došao u policijsku stanicu na poziv službenih lica i da je tom prilikom vratio kameru.

Nakon ovog obraćanja fanovima, Darko Popović producent “Paparaco lova”, emisije koja se emituje na televiziji Pink, je uzvratio tvrdeći da je Georgijev vratio oštećenu kameru.

“Sjutra specijal posvećen Vladici. Toliko je pijan da mu kamera nekoliko puta ispada iz ruke. Neće moći na 'ljetovanje'”, objavio je Popović uz sliku opreme, aludirajući na tvit Georgijeva u kojoj se pohvalio da ima novu kameru za odlaske na odmor.

“Gospodine Popović, Vi lažete i bavite se zamjenom teza. Vi ste nasilnici i uhode, Vi ste siledžije i Vi ste ozbiljno ludi. Vi spopadate ljude, Vi razvodite brakove i donosite ljudima nesreću, Vi pljujete državu, policiju i mene. Bolje da legnete. A kameru sam Vam vratio čitavu. To što ste je slomili govori da Vaša kuća dobro stoji. Stoga Vam preporučujem da date plate ljudima koje ne plaćate mjesecima. I znate šta, Vi ste jedna obična amorfna masa koja ne može da izađe iz anusa poslodavca. Vidimo se na sudu, svakako. Vodite računa šta pričate, sve što govorite javno, (a ne na Twitteru) biće upotrebljeno protiv Vas“, poručio je nizom tvitova Georgijev, a rasprava je nastavljena i tokom jučerašnjeg dana.

Bonus video: