Dragojevića tužile komšije

On je juče viđen pred Palatom pravde gdje je išao na suđenje u Prvi opštinski sud, a na prethodnom ročištu se pozvao na poslanički imunitet
134 pregleda 2 komentar(a)
Srđan Dragojević, Foto: Arhiva "Vijesti"
Srđan Dragojević, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 11.12.2013. 11:11h

Popularnog srpskog reditelja Srđana Dragojevića tužile su komšije zbog preglasne muzike i čestih žurki koje organizuje u svom stanu na Senjaku u Beogradu, prenose srpski mediji.

On je juče viđen pred Palatom pravde gdje je išao na suđenje u Prvi opštinski sud, a na prethodnom ročištu se pozvao na poslanički imunitet.

Izvjesna porodica Vučković podnijela je prijavu protiv Dragojevića, tvrdeći da ih već tri godine od kad se doselio u njihov komšiluk maltretira žurkama, noćnim okupljanjima, nesnosnom bukom, ali i prijetnjama i vrijeđanjima svaki put kad se obrate snagama reda i mira za pomoć.

Srđan Dragojević je od 1992. do danas režirao sedam filmova, među kojima su i kultni "Mi nismo anđeli", "Lepa sela lepo gore", "Rane", a aktuelni je "Parada" iz 2011. Nekoliko godina je pokušavao da snimi film u Holivudu, ali se zbog, kako je kazao, različitosti mentaliteta vratio u Srbiju.

Bonus video: