Lejdi Gaga poziva na bojkot Olimpijskih igara u Sočiju

"Bila sam vrlo uzbuđena prilikom promocije albuma ‘Born This Way’ u Sankt Peterburgu, ali me je veoma rastužila činjenica da se u Rusiji homoseksualci uopšte ne poštuju"
3 komentar(a)
Ažurirano: 06.12.2013. 16:06h

Kontroverzna pjevačica Lejdi Gaga nije mogla da ne iznese svoj stav i pozove Amerikance na bojkot Olimpijskih igara koji će se održati u Sočiju.

Naime, pjevačica je ogorčena na stav koji ruska vlada ima prema homoseksualcima za čija se prava ona žestoko zalaže, pa je u jednoj britanskoj emisiji pozvala najbolje sportiste, sunarodnike, da bojkotuju predstojeće Zimske olimpijske igre, prenosi portal Super žena.

"Američki sportisti ne bi trebalo da učestvuju na Olimpijskim igrama. Vjerujem da moje mišljenje nije bitno s obzirom da su se naši vrhunski sportisti mjesecima spremali za to, ali moram da kažem da nije u redu davati novac državi koja ne podržava homoseksualce" izjavila je Gaga.

"Bila sam vrlo uzbuđena prilikom promocije albuma ‘Born This Way’ u Sankt Peterburgu, ali me je veoma rastužila činjenica da se u Rusiji homoseksualci uopšte ne poštuju", rekla je pjevačica.

Bonus video: