Prokletstvo lutrije: Razvodi se još jedan "dobitnički" loto par

Četiri godine nakon što su preko noći postali milioneri, Skedingovi su stavili tačku na svoju vezu, a prema pisanju "Dejli mejla", to su učinili jer je novac promijenio njihov odnos
6 komentar(a)
Les, samanta skading, Foto: Mirror.co.uk
Les, samanta skading, Foto: Mirror.co.uk
Ažurirano: 02.12.2013. 20:47h

Priča o prokletstvu milionerskih parova, čija ljubav puca nakon srećnog dobitka na lotou, dobila je dva nova aktera.

Les i Samanta Skeding su treći par u nizu koji se razvodi nakon što su postali dobitnici milionske nagrade.

Četiri godine nakon što su preko noći postali milioneri, Skedingovi su stavili tačku na svoju vezu, a prema pisanju "Dejli mejla", to su učinili jer je novac promijenio njihov odnos, stvarajući među njima nepomirljive razlike.

Prvi problemi u odnosu ovog para, koji je javnost prvi put upoznala 2009. kad su se sa svojim milionskim čekom grlili, ljubili i nazdravljali šampanjcem, nastali su prvenstveno zbog različitog odnosa prema novcu.

Kako svjedoče njihovi prijatelji, Sem se odmah promijenila, dok je Les mahom ostao isti, prenio je Blic.

"Ona je uvijek bila materijalista. Sve je više vremena provodila po skupim hotelima u Londonu i u luksuznoj vili koju su kupili na Barbadosu, smršala je, prepolovila se, ofarbala se u plavo, promijenila je i fizički izgled i ličnost i više je razmišljala o životu na visokoj nozi nego o svom braku", ispričao je prijatelj blizak paru.

Les, koji je u trenutku kad su postali srećni dobitnici, bio nezaposleni kamiondžija, nastavio je da živi običnim životom. Dio novca je uložio u sport, kupivši lokalni fudbalski klub Njuport kaunti, a zadovoljavao se životom u kući u predgrađu koju je par platio "samo" milion i po funti.

"Mislim da su se jednostavno udaljili jedno od drugog. Sem na početku braka nije željela decu, ali se to promijenilo, što Lesu koji je već imao troje dece nije odgovaralo. Zbog toga su se svađali. Pokazalo se da novac ipak ne može da kupi ljubav", dodao je prijatelj.

Bonus video: