NE RAZMIŠLJA O STARENJU

Hajdi Klum sa 17 godina mlađim: Drugi me često podsjećaju koliko imam godina

45-godišnjakinja iza sebe ima dugu i uspješnu karijeru modela, četvoro djece, ali i brojne propale ljubavne veze
434 pregleda 2 komentar(a)
Hajdi Klum, Foto: Instagram
Hajdi Klum, Foto: Instagram
Ažurirano: 31.01.2019. 10:07h

Hajdi Klum u je vezi sa 17 godina mlađim momkom - i to gitaristom popularnog benda "Tokio Hotel" Tomom Kaulicem. 

45-godišnjakinja iza sebe ima dugu i uspješnu karijeru modela, četvoro djece, ali i brojne propale ljubavne veze, zbog čega mnogi misle da nema sreće kada je u pitanju ljubav. 

Sve je počelo s njenim prvim suprugom, stilistom Rikom Pipinom, s kojim se vjenčala 1997. godine, a razvela se 2002. godine. Zatim se nastavilo s vremešnim italijanskim zavodnikom Flaviom Brijatoreom 2003. godine. Nakon što je ljepotica ponosno potvrdila da čeka njihovo prvo djete, Flavio ju je odmah ostavio, a o kćerkici Leni milioner se nikada nije previše brinuo. 

Ubrzo nakon bolnog ljubavnog brodoloma, Hajdi je započela vezu s muzičarem Silom, s kojim se vjenčala 2005. godine u Meksiku. Par ima troje biološke djece, a Sil je usvojio i Leni. I sama manekenka u intervjuima je insistirala da je upravo on njen otac, a ne Flavio, koji je danas, ironično, miran porodični čovjek. 

Nakon sedam godina braja, Hajdi i Sil su se razveli.

Poslije Sila, Hajdi je voljela tjelohranitelja Martina Kristena, s kojim je bila dvije godine. 

Sadašnji partner Tom, tek je napunio 28 godina. 

"Ne razmišljam o godinama i o starenju. Drugi me često podsjećaju na to koliko imam godina, jer se zaista ne osjećam tako. Moj partner je mnogo mlađi od mene i zbog toga svi dovode u pitanje opstanak naše veze. Momenat kada razmišljam o tome je jedini kada se na mome licu mogu vidjeti godine i bore, kada se zamislim o svemu", rekla je Hajdi za magazin "In Style". Ona ne krije da je zaljubljena i srećna, a za sada par ne pravi velike planove.