Geri Oldman čestitao Amerikancima Dan zahvalnosti: Smučili ste nam se!

Glumac je u skeču prikazanom u emisiji američkog voditelja Džimija Kimela poručio da mu je "drago što Amerikanci više nisu Britanci"
92 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 29.11.2013. 12:06h

Glumac Geri Oldman je povodom Dana zahvalnosti prenio Amerikancima poruku Britanaca koja glasi: "Smučili ste nam se!"

Glumac je u skeču prikazanom u emisiji američkog voditelja Džimija Kimela poručio da mu je "drago što Amerikanci više nisu Britanci".

Stojeći u klasičnom američkom domu, okružen večerom za Dan zahvalnosti, Oldman je rekao: "Zdravo, ja sam Englez Geri Oldman i imam specijalnu prazničnu poruku za moje američke prijatelje".

"Ove godine, dok uživate u vašoj godišnjoj gozbi za Dan zahvalnosti, razmotrite ovo: vrijeđate nas. Ne samo da ste pobjegli iz naše zemlje da ne biste plaćali poreze koje sada svojevoljno plaćate, već nam to trljate na nos orgijom prežderavanja", rekao je on.

"Kapiramo, zahvalni ste što ste nas se riješili ali znate šta? Nama je drago što više niste Britanci. Naseljenici su bili najveće kmeze u istoriji. Pa od***ite, vi gomilo cmizdravaca!", poručio im je Odlman prije nego što je uništio cijelu gozbu iznijetu na sto ispred njega i završio skeč salutiranjem i pozdravom "Neka Bog čuva kraljicu!"

Dan zahvalnosti je nacionalni praznik u SAD i Kanadi. Slavi se četvrtog četvrtka u novembru u SAD u znak zahvalnosti na prvu žetvu koju su doseljenici imali u Novom svijetu 1621.

Dan zahvalnosti je uz Božić i Novu godinu dio "praznične sezone" u SAD i jedan je od najvećih praznika u Americi.

Galerija

Bonus video: