Demi Mur i Ešton Kučer zvanično razvedeni

Kučer je sada u vezi sa koleginicom iz serije "Vesele sedamdesete" Milom Kunis
97 pregleda 2 komentar(a)
Demi Mur i Ešton Kučer, Foto: Wikipedia
Demi Mur i Ešton Kučer, Foto: Wikipedia
Ažurirano: 28.11.2013. 14:22h

Holivudski glumci Demi Mur i Ešton Kučer zvanično su razvedeni, prenose agencije.

Kraj osmogodišnjeg braka finalizovan je u utorak u Vrhovnom sudu u Los Anđelesu a oboje glumaca su pristali da ne plaćaju alimentaciju. Brak im je i zvanično okončan dvije godine poslije razlaza.

Mur (51) je u martu zatražila od suda da privoli Kučera da je finansijski izdržava što je bio neobičan potez žene koja je bila jedna od najplaćenijih holivudskih glumica devedesetih godina.

Kučer, zvijezda serija "Vesele sedamdesete" i "Dva i po muškarca" podnio je zahtjev za razvod od Murove u decembru 2012. poslije godinu dana razdvojenosti. Razlog su bile nepremostive razlike.

Kraj osmogodišnjeg braka finalizovan je u utorak u Vrhovnom sudu u Los Anđelesu a oboje glumaca su pristali da ne plaćaju alimentaciju

Kučer (35) je najplaćeniji televizijski glumac u protekle dvije godine i magazin Forbs procjenjuje da godišnje zaradi 24 miliona dolara.

Mur je počela da se zabavlja sa Kučerom nekoliko godina poslije razvoda od glumca Brusa Vilisa, kada je Kučer bio zvijezda u usponu.

Bili su miljenici tabloida zbog razlike u godinama, a par se vjenčao u Los Anđelesu u septembru 2005.

Rastali su se u novembru 2011. poslije šest godina braka i kada je jedna žena iz San Dijega objelodanila da je imala kratku aferu sa Kučerom.

Kučer je sada u vezi sa koleginicom iz serije "Vesele sedamdesete" Milom Kunis.

Bonus video: