Doček Nove: Na Škveru Frajle i Valentino, na Pristanu “Elita 5”

Herceg Novi ima dugu tradiciju dočeka Nove godine na glavnom gradskom trgu
5 komentar(a)
Ažurirano: 25.11.2013. 15:21h

Doček Nove 2014. godine u Herceg Novom biće organizovan na otvorenom, saopšteno je na današnjoj konferenciji za novinare.

Na platou kod spomenika osnivaču grada Kralju Tvrtku I na Škveru posjetioce će 31. decembra zabavljati grupe Frajle i Valentino. U ponoć je planiran veliki vatromet.

Prvog janura na istom mjestu u večernjim satima nastupiće grupe Crvena jabuka i S.A.R.S. Taj dio grada biće svjetlosno dekorisan, a planirano je i postavljanje video bima.

Prostor na Škveru moći će da primi oko četiri hiljade posjetilaca.

Herceg Novi ima dugu tradiciju dočeka Nove godine na glavnom gradskom trgu.

„Premještajući mjesto organizacije u najatraktivniji dio grada, vjerujemo da ćemo postići dodatni kvalitet“, kazao je Dejan Mandić predsjednik Opštine. Organizacija dočeka koštaće 40 hiljada eura.

Polovinu sredstava obezbjediće opština,a drugu polovinu Turistička organizacija grada i sponzori. U narednom periodu trebalo bi da počne promocija u Crnoj Gori i regionu.

„Na predstojećem sajmu turizma koji se organizuje u Kragujevcu od 28 do 30 novembra predstavićemo program dočeka Nove godine u našem gradu , najavio je Bogdan Kočetanović predsjednik TO. Za vrijeme novogodišnjih praznika radiće Light hotel u Igalu, Vila Margot i još neki manji objekti, a do kraja sedmice o otvaranju hotela trebalo bi da se izjasne vlasnici Hungest hotela.

Doček i na Pristanu

Turistička organizacija Ulcinj saopštila je u ponedjeljak da će, u saradnji sa Opštinom Ulcinj, organizovati doček Nove godine na Pristanu, prenois Ulcinj-info.

Kako se navodi u informaciji, specijalni gost novogodišnje noći biće poznata grupa “Elita 5”. Ovaj rok sastav formiran je početkom 90-tih godina u Tetovu, u Makedoniji.

Do sada su izdali 9 albuma.

Galerija

Bonus video: