Severina kao od majke rođena na naslovnici časopisa Elle

Seve je za potrebe naslovnice pozirala naga, ali zato nije izostala kruna koja je u posljednjih nekoliko mjeseci postala njen zaštitni znak
105 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 18.11.2013. 17:08h

Hrvatska pop zvijezda Severina Vučković, pozirala je bez odjeće za naslovnicu hrvatskog izdanja časopisa Elle.

“Decembarski broj na početku praznične sezone otkriva nove party trendove sa najvećom zvijezdom naše scene Severinom, dobitnicom nagrade za celebrity stil Elle Style Awards i glavnim modelom našeg velikog modnog editorijala”, najavili su iz časopisa.

Seve je za potrebe naslovnice pozirala naga, ali zato nije izostala kruna koja je u posljednjih nekoliko mjeseci postala njen zaštitni znak. Od objavljivanja singla “Hurem” pjevačica se na važnim događajima ne pojavljuje bez krune čiji dizajn potpisuju Dolce&Gabbana, a koja je procijenjena na deset hiljada eura.

Severina osim pjesmama i nastupima, pažnju medija u posljednje vrijeme privlači i suđenjem oko starateljstva nad dvogodišnjim sinom Aleksandra kojeg je dobila sa srpskim preduzetnikom Milanom Popovićem.

Hrvatska pjevačica će u Crnoj Gori provesti novogodišnje praznike, pa će 31. decembra i 1. januara nastupiti u budvanskom hotelu Splendid. Ona će i 2. januara zabavljati crnogorsku publiku i to u kotorskoj diskoteci Maximus.

Bonus video: