Proglasili ga muškarcem godine, on ih izvrijeđao

“Tvoje mišljenje se ne važi. Zvučiš kao kreten. Čudi me da se tako ponašate, jer ste vi običan magazin..."
0 komentar(a)
Džastin Timberlejk, Foto: Plus.google.com
Džastin Timberlejk, Foto: Plus.google.com
Ažurirano: 17.11.2013. 10:42h

Pop pjevača, Džastina Timberlejka magazin “GQ” proglasio je muškarcem godine, ali novinar koji je potom radio intervju sa njim nije se lijepo proveo.

Vjerovali ili ne, Džastin je intervju počeo riječima “Baš lijepo što radite priču sa muškarcem godine koji se osjeća kao da se neko pos*ao po njemu”.

Kada mu je novinar postavljao pitanja vezana za ulogu u filmu “Runner Runner”, koji se nije proslavio na blagajnama, kao i albumu “The 20/20 Experience 2 of 2” za koji kritičari takođe nemaju riječi hvale, Džastin je bukvalno poludio.

“Gledaš u lice za koje sam se mnogo trudio da postane prepoznatljivo. Tu sam jer sam stvoren da radim ovaj posao. Ako film nije dobro prošao u bioskopima, da li to znači da bi trebalo da batalim glumu? Sačekaj malo, da je neko drugi glumio ne bi ni izgovorio ovo sra*e, zar ne?”, ljutito je odgovorio Timberlejk na pitanja o slaboj reakciji publike.

Ipak, pjevač se nije tu zaustavio i nastavio da napada novinara.

“Tvoje mišljenje se ne važi. Zvučiš kao kreten. Čudi me da se tako ponašate, jer ste vi običan magazin, vaše mišljenje se ne računa, a niko od vas ne može ono što ja mogu.”

Zašto se pjevač ponio ovako nekulturno nije poznato, ali jedno ostaje – Džastin Timberlejk je muškarac godine.

Bonus video: