Marija Vujović rodila kćerku Noru

"Hvala mojoj ljubavi, hvala Nori, hvala doktoru Stanišiću i hvala Codra Hospital na sjajnom iskustvu! Welcome Nora!", napisao Vukčević na Facebook nalogu
338 pregleda 29 komentar(a)
Marko Vukčević, Marija Vujović, Foto: Facebook
Marko Vukčević, Marija Vujović, Foto: Facebook
Ažurirano: 15.11.2013. 12:31h

Crnogorski par, pjevač Marko Vukčević i manekenka Marija Vujović, dobili su drugo dijete, a radosnu vijest sa prijateljima i fanovima, podijelio je srećni otac putem Facebook statusa.

"Hvala mojoj ljubavi, hvala Nori, hvala doktoru Stanišiću i hvala Codra Hospital na sjajnom iskustvu! Welcome Nora!", napisao je juče prije podne Vukčević, koji je otkrio i ime djevojčice.

Manekenka, koja se ovoga puta odlučila za porođaj u privatnoj klinici, prvo dijete, djevojčicu Iris rodila je krajem marta 2012. u podgoričkom Kliničko–bolničkom centru.

Ona i njen suprug sa kojim je u braku od 2007. godine, živjeli su u Njujorku, gdje je Vujović imala uspješnu karijeru supermodela.

Prije povratka u Crnu Goru, bila je zaštitno lice “Dolce & Gabanna Woman” parfema, model “Victorias Sekret” brenda, lice “Pirelli” kalendara, a GQ magazin je uvrstio u deset najljepših žena.

Ona je tokom dugogodišnje karijere važila za muzu Toma Forda, zaštitno lice “Iv Sen Lorana” i “Diora”.

Pored solo karijere, Vukčević je i član benda “Neon”, a Marija se često pojavljuje u njegovim spotovima.

Bonus video: