Kluni: Rasel Krou i ja smo se potukli jednom

Za razliku od Dikaprija i Kroua, holivudski glumac cijeni Breda Pita, za kojeg je kazao da je "veći od njega, veći od Dikaprija, najveći na svijetu"
132 pregleda 0 komentar(a)
Džordž Kluni, Foto: Todayonline.com
Džordž Kluni, Foto: Todayonline.com
Ažurirano: 13.11.2013. 17:02h

Poznati holivudski glumac Džordž Kluni osuo je paljbu po svojim kolegama Raselu Krou i Leonardu Dikapriju, dok je Bred Pita pohvalio i okarakterisao kao "najboljeg glumca na svijetu".

U intervjuu za magazin "Esquire" otkrio je da mu je Rasel Krou poslao zbirku njegove poezije kako bi pokušao da se "izvini što ga je uvrijedio".

"On je počeo, bez ikakvog razloga. Rekao je da smo ja, Harison Ford i Robert Deniro prodane duše. Nakon toga sam se našalio sa njegovim bendom 30 Odd Foot of Grunts, što ga je naljutilo"

"Rasel i ja smo se potukli jednom. On je počeo, bez ikakvog razloga. Rekao je da smo ja, Harison Ford i Robert Deniro prodane duše.

Nakon toga sam se našalio sa njegovim bendom 30 Odd Foot of Grunts, što ga je naljutilo", prepričao je Kluni.

On je Kroua nazvao "Sinatra u pokušaju", ali je priznao da je sa njim u nestabilnom miru od kada mu je novozelandski glumac poslao svoju poeziju i CD sa svojom muzikom.

Dikaprija je Kluni sa druge strane kritikovao zbog ljudi koji ga okružuju. On je kazao da je bitno u životu imati nekoga ko će te posavjetovati i reći kako stoje stvari, a po njegovom mišljenju Leonardo nema takvu osobu.

Kluni je otkrio i da je njegov "tim prijatelja 50-ogodišnjaka" razbio Dikaprijevu ekipu u košarci.

"U Leovoj ekipi su bili likovi koji su jaki na riječima, a ne umiju uopšte da igraju. Dobili smo ih tri utakmice zaredom rezultatom 11:0", kazao je Kluni.

Za razliku od Dikaprija i Kroua, holivudski glumac cijeni Breda Pita, za kojeg je kazao da je "veći od njega, veći od Dikaprija, najveći na svijetu".

"Sviđa mi se kako se on nosi sa tim, jer to nije lako", izjavio je Kluni.

Bonus video: