imala operaciju

Zdravstveni karton Merilin Monro prodat za 25.600 dolara

Ljekarski karton Merilin Monro izazvao je prilično pažnje jer sadrži nekoliko snimaka lica glumice i kratak opis operacija
245 pregleda 0 komentar(a)
Merlin Monro, Foto: Dailymail.co.uk
Merlin Monro, Foto: Dailymail.co.uk
Ažurirano: 12.11.2013. 11:44h

Ljekarski karton koji dokazuje da je holivudska zvijezda Merilin Monro imala plastičnu operaciju prodat je tokom vikenda na aukciji u Kaliforniji za 25.600 dolara.

Prodaja, koju je organizovala aukcijska kuća Džulijens, bila je posvećena ličnim predmetima bogatih i slavnih od Elizabet Tejlor i Grete Garbo do Džuli Endruz i princeze Dajane.

Ljekarski karton Merilin Monro izazvao je prilično pažnje jer sadrži nekoliko snimaka lica glumice i kratak opis operacija kojima je bila podvrgnuta, piše AFP.

U kartonu su i brojni alijasi glumice. U julu 1958. išla je kod ljekara zbog "deformacije brade".

Tokom 1950. kada je imala 24 godine, zvijezdi filmova "Neki to vole vruće" i "Sedam godina vernosti" bio je ugrađen implant u bradu koji je počeo da se rastvara. Implant je bio deo operacije nosa glumice.

U izvještaju se navodi i da je glumica bila trudna 1957, pet godina prije smrti.

Na aukciji je prodata i njena Redbuk nagrada iz 1952. godine, serije fotografija sa pravima tokom posjete vojnicima u Korejskom ratu.

Drugi bestseleri aukcije bili su haljina Ketrin Voker koju je nosila princeza Dajana i koja je prodata za 75.000 dolara, kofer Grete Garbo koji je prodat za 12.500 i vjenčanica koju je Džuli Endruz nosila u filmu "Moje pjesme moji snovi" i koja je otišla za 22.500 dolara.