Nikšićki lokali traže najbolji menadžerski tim: Pobjedniku 2.500 eura i posao

Od prijavljenih kandidata žiri će izabrati 21 takmičara od kojih će formirati sedam timova od po tri člana
115 pregleda 0 komentar(a)
Montenegro pub, Foto: Miloš Zvicer
Montenegro pub, Foto: Miloš Zvicer
Ažurirano: 12.11.2013. 16:36h

Nije u pitanju Donald Tramp i posao vijeka, ali nikšićki lokali „Gustav“ i „Montenegro pub“ osmislili su ideju kako da dobiju dobre i uspješne menadžere koji će im pomoći da što bolje posluju, ali i kako da uposle mlade, inovativne ljude. Umjesto običnog konkursa oni su osmislili takmičenje za sve one koji su menadžeri ili koji imaju menadžerske sposobnosti pod nazivom „7 weeks manager“.

Takmičenje počinje 1. decembra, a tim koji pobijedi dobiće nagradu u iznosu od 2.500 eura, ali i posao menadžera u pomenutim lokalima. Pored pobjedničkog tima, priliku da dobiju posao imaće i ostali uspješni kandidati koji se idejama i kreativnošću nametnu menadžerima nikšićkih i crnogorskih kompanija koji će im u toku takmičenja održati korisna predavanja.

Od prijavljenih kandidata žiri će izabrati 21 takmičara od kojih će formirati sedam timova od po tri člana.

"Takmičenje je predviđeno da traje sedam nedjelja, a u tom periodu svaki tim će imati istu šansu, vrijeme i sredstva da pokaže svoje menadžerske vještine – planiranje, organizovanje, vođenje, kontrolu, kao i inovativnost, kreativnost i originalnost“, objasnili su organizatori.

Prve sedmice kandidati će imati mentore koji će ih uputiti i usmjeriti u koncept takmičenja, a zatim će svake sedmice za njih biti organizovano po jedno predavanje na kome će im menadžeri uspješnih kompanija prenijeti svoja iskustva i dati korisne savjete. To će biti i prilika da se kandidati upoznaju sa eventualnim budućim poslodavcima.

"Takmičenje je predviđeno da traje sedam nedjelja, a u tom periodu svaki tim će imati istu šansu, vrijeme i sredstva da pokaže svoje menadžerske vještine – planiranje, organizovanje, vođenje, kontrolu, kao i inovativnost, kreativnost i originalnost

U jedinstvenom oglasu, koji je otvoren do 1. decembra, stoji da svi oni koji su „mladi, ambiciozni, kreativni i vole izazove“ treba da se prijave na mail: pubmontenegro@gmail.com ili na br. Tel. 068/802-558.

„Sedam dana, sedam nedjelja, sedam timova, jedna šansa da postanete top menadžeri, osvojite nagradu od 2.500 eura i dobijete posao“, poručili su budući poslodavci najboljeg menadžerskog tima.

Bonus video: