Oženio se Berluskoni

„Vjenčali su se prije dvije ili tri sedmice – 8. ili 9. oktobra. To nije bilo građansko vjenčanje, ali Silvio u svom domu ima kapelu"
19 komentar(a)
Ažurirano: 02.11.2013. 08:00h

Trostruki italijanski premijer, 77-godišnji Silvio Berluskoni, oženio je u tajnosti prije tri sedmice 28-godišnju Frančesku Paskale u kapelici koja se nalazi u okviru njegove vile u blizini Milana, kazala je jedna njihova prijateljica.

Dominikanska manekenka i pjevačica Maritel Polanko je progovorila o vjenčanju na jednoj italijanskoj radio stanici.

„Vjenčali su se prije dvije ili tri sedmice – 8. ili 9. oktobra. To nije bilo građansko vjenčanje, ali Silvio u svom domu ima kapelu. Tamo su to uradili i niko ništa nije znao o tome”, kazala je. „Pozvali su me, ali nisam mogla da dođem jer je tada trebalo da rodim svog sina“.

U intervjuu za „Veniti fer“ u septembru, Paskale je izrazila želju da se uda.

„Tragala sam za njim, udvarala sam mu se, navela sam ga da se zaljubi i onda sam postala njegova djevojka. Praktično sam radila sve sama i radim sve sama: Sve što treba da uradi je da kaže 'da'“, rekla je Paskale.

Polanko je priznala da je bila gošća na desetinama Berluskonijevih zabava. Čak je i objavila pjesmu „Bunga, bunga“, koju je, tvrdi, napisala sa Berluskonijem, objavio je „Dejli mejl”.

Polanko, koja je bila svjedok na suđenju Berlukoniju zbog seksa sa maloljetnicom i protiv nje se vodi istraga za lažno svjedočenje, našla se u centru medijske pažnje pošto je kazala sudu da je sa maskom Baraka Obame na licu izvodila striptiz za Berluskonija.

Kazala je da on i dalje organizuje zabave.

„Dok god bude bilo Berluskonija, biće i bunga bunga zabava“. Dodala je i da je Paskale bila gošća na tim zabavama.

Tajno vjenčanje je održano samo nekoliko dana prije nego što su u javnost krenule glasine o seksualnoj orijentaciji Paskalove.

„'Ljubavna priča' između Paskale i Berluskonija je velika prevara, jer je Frančeska lezbijka a ja sam joj bila više od prijateljice“, napisala je na svom blogu bugarska glumica Mihela Boneva.

Paskale je zatražila 10 miliona eura odštete od jedne TV stanice koja je prenijela tvrdnje Boneve.

Mš.R.

„Dok god bude bilo Berluskonija, biće i bunga bunga zabava“, rekla je Maritel Polanko

Galerija

Bonus video: