I to se proizvodi: Seksi igačke za pse

Doggie Lover je proizvedena od gume i ima silikonski polni organ ženke psa, kako se mužjak ne bi povrijedio. Uz lutku se kupovinom dobija i lubrikant
69 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 30.10.2013. 09:47h

Pet industrija je postala veoma brzo unosan izvor zarade. Vlasnici ljubimaca decenijama ne štede novac kako bi svoje mezimce obukli u odjeću sa potpisima poznatih kreatora, ili im obezbijedili luksuzan smještaj o kakvom običan smrtnik može samo da sanja. Još 2007.godine, kada je utvrđeno da su Amerikanci na pet indrustriju potrošili 41 milijardu dolara za godinu dana, proizvođači su uvidjeli šta su sve vlasnici spremni da kupe, a danas zato na tržištu postoje čak i seksi igračke za pse!

Kako piše portal Životinje.rs, prvo se pojavio anatomski prilagođeni implant za kastrirane pse. Naravno, moglo bi se reći da je prevashodno bio namijenjen vlasnicima kojima se „na oko“ nije sviđalo što njihov ljubimac više nema testise. Rješenje su bili veštački, koji su mogli da se kupe i da ih veterinar kasnije ugradi.

Ipak, najveće iznenađenje stiglo je iz Brazila – napravljena je lutka „Doggie Lover“, u tri veličine-mala, srednja, velika, koja je namijenjena psima u tjeranju.

Proizvedena je od gume i ima silikonski polni organ ženke psa, kako se mužjak ne bi povrijedio. Uz lutku se kupovinom dobija i lubrikant, a proizvođač je govorio kako ima terapeutsko dejstvo.

"Psi imaju veliki seksualni apetit i nakon korišćenja ove lutke sigurno će imati bolji život", rekao je proizvođač i idejni tvorac Marko Giroto.

S obzirom na to da je sajt preko koga se prodavala ova lutka ugašen jako brzo nakon "lansiranja spektakularnog proizvoda“, možete zamisliti kako je išla prodaja...

Galerija

Bonus video: