Vjenčala se nekadašnja misica Nina Stanišić: Planirali još od januara

“Bili smo zimus tamo na ručku i dok smo šetali, odlučili smo da će tu biti vjenčanje, koje je Aleksandar izuzetno organizovao, do najsitnijeg detalja"
801 pregleda 12 komentar(a)
Nina Stanišić, Foto: Privatna arhiva
Nina Stanišić, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 18.10.2013. 18:03h

Zvanično najljepša Crnogorka u 2001. godini, Nina Stanišić udala se prošle nedjelje za Aleksandra Karaklića, a vjenčanje se odigralo u etno selu “Stanišić”, nadomak Bjeljine, odakle se par sa zvanicama vratio dan kasnije.

“Odabrali smo etno selo 'Stanišić' i za crkveno i za opštinsko vjenčanje, jer je bajkovito i romantično, baš kao stvoreno za vjenčanja sa prelijepim jezerima, prirodom i životinjama... Po meni je to jedno od najljepših mjesta u Evropi”, priča za “Vijesti” Stanišićeva.

“Bili smo zimus tamo na ručku i dok smo šetali, odlučili smo da će tu biti vjenčanje, koje je Aleksandar izuzetno dobro organizovao, do najsitnijeg detalja. Sve je radio iz Bakua, putem telefona, a došao je samo par dana prije vjenčanja”, dodaje ona.

“Vjenčanicu sam tražila u Bakuu i shvatila da ništa neobično ne mogu naći tamo"

Manekenka i vlasnica modne agencije supruga, koji živi i radi u Azerbejdžanu, upoznala je upravo u toj zemlji.

“Moj suprug, koji ima 33 godine, radi kao fudbalski trener u Bakuu. Upoznali smo se prije, malo više od godinu dana, kada sam ja tamo povela djevojke na izbor ljepote, a on svoje fudbalere na utakmicu”, otkriva ona uz osmijeh.

“Veoma brzo smo shvatili da se slažemo u svemu, da imamo slična mišljenja i otprilike isto gledamo na veliki broj stvari. Još u januaru me je zaprosio, ali zbog obostranih obaveza smo se gledali na različitim djelovima svijeta i tek sada smo uspjeli da organizujemo vjenčanje, koje smo i ranije željeli”, priča Stanišić.

“Vjenčanicu sam tražila u Bakuu i shvatila da ništa neobično ne mogu naći tamo. Tako da sam u Podgorici u 'Našim snovima', našla prelijepu vjenčanicu 'Demetrios', tačnije od tri vjenčanice smo sklopili jednu po mom ukusu”, kaže manekenka i dodaje da je obuću i haljine koje je nosila nakon ceremonije kupila u Bakuu.

“Kumovi su Marija, moja dugogodišnja prijateljica i pravnica, a kum Ivan je takođe fudbalski trener, ali u Gruziji”, otkriva ona.

Među zvanicama kojih je bilo oko 180, našli su se i frizer Dejan Milošević, glumac Dušan Kovačević, ali i svježe oženjeni Danijel Alibabić, koji se pobrinuo za muziku.

“Imali smo i DJ-a Bleju iz Beograda. Atmosfera je bila više nego savršena, muzike je bilo za svačiji ukus, a gosti su bili zaista oduševljeni. Svi su kasnije rekli da se nikada ranije na nečijoj svadbi nisu tako dobro proveli, što mi je veoma drago, jer su veliki put prešli da budu uz nas”, prenijela je utiske sa svog najljepšeg dana Stanišić.

“Pošto sam zbog posla na relaciji Baku – Podgorica, na medeni mjesec ćemo otići u decembru. Biće egzotična destinacija, odnosno kupanje na ostrvu, ali još neću otkriti na kojem”, kazala je ona.

Bonus video: