Knez nakon Luisa, sprema imitaciju Josipe Lisac

To što ću ovoga puta glumiti ženu, koja je ujedno i vrsna pjevačica, veliki je izazov
5 komentar(a)
Ažurirano: 15.10.2013. 18:52h

Crnogorski pjevač Nenad Knežević Knez imitacijom Luisa u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato” koja je prikazana za vikend na TV Prvoj, uspio je da oduševi gledaoce. No, crnogorskom pjevaču nije bilo lako da bude na visini zadatka, iako se to po njegovoj imitaciji nikad ne bi pretpostavilo.

"Bilo je prilično teško. Samo moje maskiranje trajalo je tri sata. A prije toga uzeli su mi otisak lica kako bi mogli da naprave masku, što je veoma klaustrofobično. Sve to traje jako dugo, jer se maska najprije pravi od gipsa, pa silikona. Kompletna maska bila je veoma teška. I samo probe su bile veoma zahtjevne, jer smo radili po četiri, pet dana konstatno, uvježbavali glumu, koreografije", prepričava svoja iskustva Knežević.

Deset takmičaka, poznatih ličnosti među kojima su Tamara Dragičević, Wikluh Sky, Goca Tržan i Aleksa Jelić imitiraju domaće i strane zvijezde, a pobjednik osvaja novčanu nagradu koja ide u humanitarne svrhe.

Knezu je, kaže, mnogo teže bilo da fizički “skine” Luisa, nego vokalno.

"Luisa slušam od djetinjstva, tako da mi nije bilo teško da skinem pjesmu i njegov način pjevanja. Mnogo veći problem mi je predstavljalo to što sam je trebalo da izgledam i da se na sceni ponašam kao on", dodaje Knez.

Foto: PRVA RS

Ipak, kako kaže, nakon učešća u ovoj zahtjevnoj emisiji bilo mu je drago što je dio projekta.

"Ljudi su moju imitaciju odlično prihvatili. Bilo je preko 300 šerova na društvenim mrežama, što je dovoljan pokazatelj da sam dobro odradio posao", ponosan je Knez koji će i ove nedjelje imati zahtjevan zadatak.

"U narednoj emisiji pokušaću da pjevanjem i pojavom ljudima dočaram Josipu Lisac. To što ću ovoga puta glumiti ženu, koja je ujedno i vrsna pjevačica, veliki je izazov. Mislim da će publici i ova moja imitacija biti interesantna. Poslije toga glumiću Gibonnija, a onda je red da dobijem zadatak da se prerušim u stranu zvijezdu", smatra Knez.

I pored toga što oko ovog šoua ima dosta obaveza, dok traje emisija Knez neće zapostaviti ni svoju karijeru.

"Radim danima ću imati obaveze oko emisije, ali sam zato vikendom slobodan. Ovoga sam bio u Podgorici gdje sam nastupao kao gost na koncertu hora 'Zvjezdice' i bilo je odlično. Već u četvrtak promovisaću spot za pjesmu 'Đelem đelem' koji je odlično ispao. Za vikend ću nastupiti u Makedoniji, pa me čeka koncert u Sarajevu, tako da me učešće u emisiji neće spriječiti i uživo da se družim s fanovima."

Galerija

Bonus video: