Kajli Minog pati zbog raskida

Njen PR potvrdio je medijima vijest o raskidu, a prema riječima pjevačicinog prijatelja, ona je skrhana
95 pregleda 1 komentar(a)
Kajli Minog, Andres Valenkoso, Foto: Zimbio.com
Kajli Minog, Andres Valenkoso, Foto: Zimbio.com
Ažurirano: 15.10.2013. 11:06h

Australijska pjevačica Kajli Minog, u teškom je emitivnom stanju i veoma je nesrećna nakon što je prekinula pet godina dugu vezu sa španskim modelom Andresom Velenkosom, prenosi smh.com.

Njen PR potvrdio je medijima vijest o raskidu, a prema riječima pjevačicinog prijatelja, ona je skrhana zbog prekida veze koji je rezultat nesavladivih prepreka i neuskladivih poslovnih obaveza.

Španski model u posljednje vrijeme previše se posvećivao ostvarivanju svog sna da postane glumac, dok je četrdesetpetogodišnja pjevačica počela sa radom u britanskoj verziji rijaliti emisije “The Voice”. Nakon svega ovoga priotisak zbog velike udaljenosti doprinio je kraju veze, a PR je saopštio da nema govora o trećoj osobi i da se dugogodišnji par razišao prijateljski i bez sukoba.

“Kada je Kajli pristala da učestvuje u projektu 'The Voice', znali su da će daljina biti veliki pritisak”, kazao je neimenovani izvor.

Prije toga Minog je tokom cijele godine radila na njenom 12. studijkom albumu i pripremala se za ambicioznu svjetsku turneju koja je planirana za sljedeću godinu.

Pop zvijezda iz Melburna poznata je po dugim vezama, a ranije je izlazila sa Džejsonom Donovanom, Džejmsom Gudingom i Olivijeom Martinezom. Za Valenkosa je prvi put rekla da je “onaj pravi” u intervjuu koji je dala prije godinu dana.

Minog je, deset godina mlađeg manekena upoznala 2008. tokom snimanja reklame za njen parfem. Posljednji put su u javnosti viđeni u avgustu, kada su uslikani kako se drže za ruke.

Bonus video: