Madoni zabranjen pristup bioskopu jer je vikala na ženu

“Dok se ne izvini svim ljubiteljima filmova, Madoni nije dozvoljeno prisustvo u našim bioskopima”, kazao je putem svog Twitter naloga Tim Lig, jedan od osnivača bioskopskog lanca
4 komentar(a)
Madonna, Foto: Www.nydailynews.com
Madonna, Foto: Www.nydailynews.com
Ažurirano: 14.10.2013. 15:07h

Madona je godinama rušila brojne tabue i time na sebe navlačila zabrane koje neprekidno stižu iz različitih zemalja. Posljednja je stigla prije nekoliko dana, i to zbog kucanja SMS poruka.

Nakon što je slanjem SMS poruka ometala publiku tokom projekcije filma “Dvanaest godina ropstva” (12 Years a Slave) proteklog vikenda u Njujorku, uprava bioskopskog lanca “Alamo Drafthouse” odlučila je da zabrani Madoni pristup svim dvoranama tog lanca, prenosi “Guardian”.

Kako su prenijeli brojni mediji, Madona je tokom projekcije novog filma Stiva Mekvina slala poruke sa svog Blackberry telefona, a kada ju je jedna od žena koje su sjedjele iza nje zamolila da prestane, ona se okrenula i odbrusila:

“To je zbog posla, robovlasnice!”

Vijest su ubrzo preneli svi mediji, što nimalo nije obradovalo vlasnike lanca “Alamo Drafthouse” sa sjedištem u Teksasu. Naime, ti bioskopi poznati su po striktnoj politici ponašanja, koja je usvojena kako bi se pravim ljubiteljima filmova obezbijedili najbolji uslovi za uživanje u sedmoj umjetnosti.

“Dok se ne izvini svim ljubiteljima filmova, Madoni nije dozvoljeno prisustvo u našim bioskopima”, kazao je putem svog Twitter naloga Tim Lig, jedan od osnivača bioskopskog lanca.

On je potom za “Entertainment Weekly” objasnio da je prvenstveno samo želio da skrene pažnju na nepristojno ponašanje u bioskopima i pravila koja važe za sve. Nakon što je priča dobila ozbiljniji ton, on je dodao će usvojiti i zvaničnu zabranu kako bi svima stavili do znanja da se ne šale.

Bonus video: