Protiv tradicije: Princ Džordž će na krštenju imati 6 kumova

Kladioničari u Velikoj Britaniji nijesu gubili vrijeme kada je riječ o kvotama, te su dali Fergusu Bojdu 2:1 šanse da postane kum, što ga je učinilo favoritom
66 pregleda 2 komentar(a)
Princ Džordž, Foto: Beta/AP
Princ Džordž, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 14.10.2013. 08:34h

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža još jednom će prekršiti kraljevsku tradiciju, konkretno kada je riječ o biranju kumova za krštenje njihovog sina.

Oni će najvjerovatnije izabrati neke od njihovih prijatelja da budu među šest kumova, za krštenje princa Džordža.

Bankar Fergus Bojd, koji je išao na Eton sa princom Vilijamom i koji je dijelio kuću sa kraljevskim parom na St. Endrju Univerzitetu će biti jedan od kumova princu Džordžu.

Pored Fergusa ostali "nominovani" su i Kejtina prijateljica sa Marlboru koledža, Emilija D'Erlandžer koja je dizajner, kao i jedan od Vilijamovih najstarijih prijatelja Hju van Kutsem.

Izbori Vilijama i Kejt su veoma zabrinuli kraljevsku porodicu, jer su u pitanju "obični" ljudi, dok su neki od kumova princu Vilijamu Konstantin II, bivši kralj Grčke i princeza Aleksandra, rodica same Kraljice.

Kladioničari u Velikoj Britaniji nijesu gubili vrijeme kada je riječ o kvotama, te su dali Fergusu Bojdu 2:1 šanse da postane kum, što ga je učinilo favoritom.

Emilija D'Erlandžer ima šansa 4:6, dok je Hju van Kustem na trećem mjestu sa šansama 1:1, a u igri je i Pipa Midlton sa šansama 4:1.

Bonus video: