Del Boj greškom u novoj knjizi o Bridžit Džons

Četrdesetak stranica njegove autobiografije umetnute su tokom štampe u treći nastavak avantura Bridžit Džons, autorke Helen Filding
0 komentar(a)
Dejvid Džons, Foto: Telegraph
Dejvid Džons, Foto: Telegraph
Ažurirano: 11.10.2013. 11:42h

Obožavaoci Bridžit Džons koji su požurili da pročitaju nove dogodovštine popularne Londonđanke, naišli su u knjizi na dio autobiografije slavnog glumca Dejvida Džejsona, popularnog Del Boja, umetnute greškom u knjigu.

"Štampar je imao trenutak dostojan Bridget Jones", reagovala je s humorom izdavačka kuća Vintadž. "Greška u štampi otkrivena je u prvim primjercima knjige 'Bridget Jones: Mad about the Boy'", objasnio je Vintadž, javlja AFP.

Hina prenosi da su čitaoci iznenada naletjeli, "greškom i pretpremijerno, na autobiografiju Dejvida Džejsona", dodaje izdavačka kuća govoreći o knjizi posvećenoj popularnom britanskom glumcu iz serija "Mućke", "Frostov pristup" i "Dražesni pupoljci majski".

Četrdesetak stranica njegove autobiografije umetnute su tokom štampe u treći nastavak avantura Bridžit Džons, autorke Helen Filding.

Preduzete su mjere kako bi se "iz prodaje povukli" primjerci s greškom, naglasio je Vintadž.

"Pa to je toliko smiješno, čitate Bridžit i odjednom se nađete s Dejvidom Džejsonom. Učinilo mi se to genijalno", rekla je autorka Filding.

Nakon 14 godina, Bridget Jones se vratila u četvrtak u britanske knjižare izazvavši zaprepašćenost fanova zbog smrti glavnog muškog lika Marka Darsija.

"Najteže mi je bilo nazvati Kolina Firta (glumca koji je na filmskom platnu tumačio Darsija) i reći mu to. Pitala sam ga da li sjedi, ima li neko pored njega. Bili smo dirnuti ali istovremeno smo se puno smijali jer zapravo nitko nije umro", ispričala je Fielding.

Bonus video: