Ovako izgleda najljepša žena na svijetu?

Ključni faktor ljepote nije u savršenosti, već su male mane i nepravilnosti, koje su sastavni dio našeg tijela, ono što nas čini lijepima
376 pregleda 17 komentar(a)
Ažurirano: 10.10.2013. 14:24h

Zašto je potrebno iznova i iznova praviti foto-montaže koje prikazuju “najljepšu ženu na svijetu”, čiji su djelovi tijela “pozajmljenih” od poznatih ličnosti? Vjerovatno zato što je rezultat uvijek zabavan.

Portal “Holiskup” zato je odlučio da još jednom sastavi kolaž savršene žene uzimajući djelove tijela poznatih ljepotica.

Noge i ruke pripadaju Dženifer Eniston, grudi potiču od još jedne Dženifer, ali Dženifer Lav Hjuit. Ravan stomak pozajmila je Gven Stefani, dok su bokovi uzeti od zanosne Sofije Vergare.

Za kraljevski osmjeh zadužena je Kejt Midlton, a i vilica ima britanske korijene – pripada Viktoriji Bekam, dok se iznad luckastih očiju Zoi Dešanel nadvijaju obrve Megan Foks. Ukoliko vam je i naročito lijep nos poznat, to je zato što ste ga ranije vidjeli kod Kejt Midlton.

I ovoga puta potvrđeno je da ključni faktor ljepote nije u savršenosti, već da su male mane i nepravilnosti, koje su sastavni dio našeg tijela, ono što nas čini lijepima.

Dokaz za to je i ova savršena ljepotica koju je monitirao "Holiskup" ("Hollyscoop")...

Galerija

Bonus video: