Razveli se Kris i Brus Džener

Kada su se vjenčali, Brus je bio poznati sportista, a Kris anonimna lepotica, a sada je majka Kardašijanovih poznatija od njihovog očuha
118 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 09.10.2013. 11:23h

Bračni par Kris i Brus Džener odlučili su da okončaju brak nakon 22 godine. Kris, majka popularnih Kardašijanki je kazala da su njen bivši muž Brus i ona mnogo srećniji kada žive odvojeno.

"Uvijek ćemo imati neizmjernu ljubav i poštovanje jedno prema drugome. Iako smo razvedeni i dalje ćemo ostati najbolji prijatelji, i kao i uvijek porodica će nam biti na prvom mjestu", poručila je Kris.

Prema nekim medijskim navodima, bivši bračni par je već bio na pragu razvoda prošle godine, ali su odlučili da daju njihovoj vezi još jednu šansu. Inače, mediji su Brusa Dženera obično predstavljali kao papučića i muškarca koji pored svoje uspješne i slavne žene nema pravo glasa.

Međutim, nije oduvijek bilo tako. Džener je sedamdesetih bio olimpijski sportista, pa je tako 1976. osvojio zlatnu medalju u dekatlonu i postavio novi svjetski rekord. Ali, od prve epizode šoua "U korak sa Kardašijanima" bilo je jasno da se on tokom važnih porodičnih razgovora ostavlja po strani.

U maju prošle godine, očuh Kim Kardašijan izjavio je da nije znao da je ugovor za emisiju produžen na još tri sezone, i da je za to saznao preko televizije. Takođe se više puta žalio na to da ga žena psihički maltretira, pa je u jednom intervjuu otkrio da je vikala na njega jer je potrošio 300 dolara.

Kada su se vjenčali, Brus je bio poznati sportista, a Kris anonimna lepotica, a sada je majka Kardašijanovih poznatija od njihovog očuha. Pravi razlog razvoda slavnog para verovatno će zauvijek ostati tajna, ali pored njihovog neslaganja, mediji pišu i o prevarama i svađama oko finansija.

Kris sa kćerkama(Foto: zimbio.com)

U junu je otkriveno da Brus iznajmljuje vilu u Malibuu za 14.500 dolara mjesečno, u kojoj povremeno provede noć. Bilo je i glasina o tome da je Kris prevarila svog muža još na početku njihove veze, i to sa Todom Votermanom, istim čovekom sa kojim je prevarila i svog prvog supruga, pokojnog Roberta Kardašijana.

Takođe bilo je problema i oko toga što je Brus je želio da se djeca redovno školuju, dok je Kris insistirala da napuste školu i posvete se poslovnim obavezama.

Velika kriza nastupila je kada je bivši sportista saznao da boluje od raka kože, na šta su vjerovatno uticale brojne plastične operacije, zahvaljujući kojima danas izgleda kao voštana figura. Brus insistira da su ga "loše savjetovali" po pitanju operacija i navodno žali što im se podvrgao.

Galerija

Bonus video: