The Books of Knjige počinju novi ciklus emisija: Više ne piju po svadbama

Zonjo obećava da će se ubuduće i kroz ostale projekte češće družiti sa fanovima
122 pregleda 32 komentar(a)
The Books of Knjige, Foto: Privatna arhiva
The Books of Knjige, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 04.10.2013. 09:10h

The Books of Knjige opet se vraća na radio, a nova sezona popularne emisije krenuće večeras tačno u ponoć na Anteni M.

Šta su popularni Buksovci radili u međuvremenu, “Vijestima” je objasnio jedan od članova ove organizacije, Zoran Marković Zonjo.

"Nedavno smo bili na svadbi jednog zajedničkog prijatelja i kao poklon mu ponijeli plinsku bocu. Stari svat, inače pijan kao vepar, je insistirao da se slika sa nama i sa bocom, istovremeno pokušavajući da zapali tompus. U tom trenutku se pojavila lijepa djevojka u uniformi neke strane aviokompanije koja je zamolila starog da ne pali cigaretu, jer je u blizini plin koji bi mogao eksplodirati", ispričao je Zonjo dodajući da ju je stari svat “srećom poslušao”.

"Naknadno smo otkrili neispravnost ventila na boci koji je puštao plin, zahvaljujući žalbi mladoženje koji je tvrdio da smo mu donijeli polupraznu bocu. Tražili smo kasnije djevojku, koja nam je vjerovatno spasila život, da joj se zahvalimo ali je nismo mogli naći. Jedna starija žena nam je tvrdila da je ona ta stjuardesa, a mi smo odlučili da više ne pijemo na veseljima i da se vratimo našoj radio emisiji", otkriva Marković.

I ove sezone koncept emisije ostaće isti, pa će svi koji petkom od ponoći budu uz The Books of Knjige imati priliku da uživaju uz neobične goste i sulude priče.

No, Zonjo obećava da će se ubuduće i kroz ostale projekte češće družiti sa fanovima, i već za novembar najavljuje rad na muzičkoj numeri koju će pratiti i spot.

Bonus video: