Majli Sajrus odgovorila Šinejd О'Konor: Nemam vremena, zauzeta sam

Majli je nakon objavljivanja poruke postavila i sliku nekoliko postova same Konorove
290 pregleda 4 komentar(a)
Šinejd O Konor, Majli Sajrus, Foto: Timeinc.net
Šinejd O Konor, Majli Sajrus, Foto: Timeinc.net
Ažurirano: 04.10.2013. 10:54h

Majli Sajrus je ekspresno odgovorila Šinejd О'Konor na njeno pismo u kome je savjetuje da pripazi na ponašanje.

Sajrus očigledno nije zainteresovana za savjete starije koleginice.

"Šinejd, nemam vremena da ti pišem otvoreno pismo kao ti meni, jer sam zauzeta. Ako hoćeš da se vidimo i ispričamo, reci mi to u sljedećem pismu:)", napisala je Majli na Tviteru.

Majli je nakon objavljivanja poruke postavila i sliku nekoliko postova same Konorove u kojima je priznala da se bori sa bipolarnim poremećajem i da je pokušala samoubistvo. U poruci ispod slike Majli je napisala: "Prije Amande Bajns, postojala je...", misleći na Šinejd O'Konor.

Ona je nju uporedila sa bivšom glumicom koja je imala probleme sa drogom, upropastila se plastičnim operacijama, a onda završila na psihijatrijskom liječenju.

Ne daj da od tebe naprave prostitutku

Nakon što je Majli Sajrus otkrila da su njen spot "Wrecking Ball" inspirisali krupni kadrovi spota "Nothing Compares 2 U" Šinejd O' Konor, irska “kraljica skandala” odlučila je da posavjetuje mlađu koleginicu.

U posljednjem videu Majli se pojavljuje gola, što je izazvalo buru u javnosti.

O'Konor (46) je Majli napisala pismo u kojem mu, između ostalog, piše: "Na kraju će ti samo štetiti, ako dozvoliš da te izrabljuju. Ni na koji način ti ne koristi, kao ni bilo kojoj mladoj ženi, kad šalješ poruku da te treba cijeniti zbog seksipila, umjesto zbog očiglednog. Muzičku industriju nije briga za tebe, za bilo koga od nas. Isto tako nije briga ni muškarace koji sline za tobom, nemoj se zavaravati".

Pjevačica je izjavila da joj je drago što je poslužila Majli kao uzor, ali da ona mora da gradi sopstvenu ličnost. Poručila je da je zabrinuta jer su je ubijedili “da je kul biti go i lizati čekić u spotu” .

"Dovoljno si talentovana da ne dozvoliš da muzička industrija od tebe napravi prostitutku. Nemoj toliko da se trudiš da se odvojiš od lika Hane Montane. Ona je odavno otišla u prošlost i to ne zato što si se pojavljivala gola u spotovima, već zato što sada praviš odlične pjesme", istakla je Šinejd.

Bonus video: