Poznati muškarci koji obožavaju šminku

Od rokenrol legendi do popularnih glumaca, veliki broj muških zvijezda ne može bez pudera i alajnera...
122 pregleda 7 komentar(a)
Ažurirano: 25.09.2013. 20:13h

Šminka odavno nije rezervisana samo za žene. Da bi izgledali što upečatljivije i orginalnije, mnogi muškarci se posluže "mejk ap" trikovima.

Među pripadnicama svjetskog šoubiznisa ima brojnih ljubitelja šminkanja. Od rokenrol legendi do popularnih glumaca, veliki broj muških zvijezda ne može bez pudera i alajnera...

Džoni Dep

Mnoge uloge Džonija Depa, poput indijanca Tonta u “Usamljenom rendžeru”, Džoela Harloua u “Piratima sa Kariba” ili Vilija Vonke u filmu ““Čarli i fabrika čokolade” obilježene su sjajnom šminku.

Glumac, međutim, i u privatnom životu rado poseže za šminkanjem. To u njegovm slučaju ne umanjuje seksepil, i sa našminkanim licem Džoni je privlačan ženama.

Ozi Ozborn

Pjevač hevi metal sastava “Blek sabat” toliko često se pojavljuje sa našminkanim očima, da je sasvim opravdano da se pomisli da se muzičar ne razdvaja od alajnera.

Stiven Tajler

Rijetko ko uživa u šminkanju kao Stiven Tajler. Hitovi njegove grupe “Aerosmit” svakako su zaslužni što privlači veliku pažnju, ali ni vizuleni utisak koji ostavlja nije zanemarljiv. Šminka je važan dio svega toga.

Dejvid Bouvi

Dejvid Bouvi pokazao se kao majstor u eksperimentisanju sa raznim varijantama androgenog izgleda.

Preteča mnogih trendova legendarni muzičar odlično se izborio sa više nego smjelim stilovima šminkanja.

Denis Rodman

Bivši košarkaš Denis Rodman je prvo šokirao javnost svojim izgledom, a zatim su ga svi prihvatili kao drugačijeg. Ono što bi malo ko umeo da iznese, Rodman to čini lako. Šminka na licu, nikakav problem.

Preuzeto sa blic.rs

Galerija