Kanje Vest: Ja sam najveća zvijezda na planeti

„Dotakao sam vrh - kao kreativac i kao selebriti. I na vrhu sam već deset godina”
25 komentar(a)
Ažurirano: 25.09.2013. 17:48h

Američki reper Kanje Vest ne odustaje od ideje o svojoj grandioznosti, a u nedavnom intervjuu za BBC Radio 1 otišao je toliko daleko da je kazao da je odavno prevazišao Majkla Džeksona. I da, rep je novi rok, ako niste znali, a Vest planira i da se bavi arhitekturom. Kaže da njegovu kreativnost ne treba ograničiti samo na muziku.

"Rep je novi rokenrol. Mi smo nove rok zvijezde, a ja sam najveća od svih, ja sam najveća zvijezda na planeti", kazao je on potpuno samouvjereno.

Vest se ipak požalio da je njegov kolega i mentor Džej Zi više postigao u životu, te da je frustriran jer ga mnogi sputavaju da i on ponudi ljudima sve što želi. Tako je kompanija "Nike" nedavno odlučila da neće nastaviti saradnju sa Vestom koji je imao svoju liniju patika pod njenom etiketom.

"Niko mi ne može reći da ne umijem da dizajniram patike, moja percepcija muške obuće je posebna", prokomentarisao je Vest. On je kazao i da ne bi bio to što jeste da nije bilo Majkla Džeksona, ali i da se uspeo "na najveće visine".

"Došao sam do tačke do koje Džekson nije mogao, dotakao sam vrh - kao kreativac i kao selebriti. I na vrhu sam već deset godina", objasnio je reper.

Kanje je otkrio i da ga sve više zanima arhitektura, te da je okupio tim koji čini pet stručnjaka koji ga uče poslu.

"Želim da stvaram, ja sam stvaralac. Ne želim da kreiram samo odjeću već hoću da se bavim i dizajnom flaša, kao i arhitekturom. Muzičar sam, ali ne treba da ograničavam svoju kreativnost. U posljednje vrijeme se uglavnom družim sa arhitektama, ljudima koji žele da naprave da stvari budu kul koliko je najviše moguće", kazao je Vest.

Galerija

Bonus video: