Vjerio se Novak Đoković

Teniser koji je trenutno prvi na ATP listi, djevojku je upoznao još tokom srednje škole...
0 komentar(a)
Novak Đoković, Jelena Ristić, Foto: Whoandwhom.com
Novak Đoković, Jelena Ristić, Foto: Whoandwhom.com
Ažurirano: 25.09.2013. 17:03h

Teniser Novak Đoković i njegova djevojka Jelena Ristić vjerili su se prije nekoliko dana u Monte Karlu, potvrdila je Blicu Dijana Đoković, majka popularnog sportiste.

“Jeste, vjerili su se i to je sve što vam mogu reći. Želim im svu sreću, ne mogu ništa više da govorim u njihovo ime”, kratko je kazala ona.

Nakon osam godina duge veze, ovaj par je odlučio da stane pred matičara, a trebalo bi da se svadba održi krajem sljedeće godine. S obzirom na to da do vjenčanja ima više od godina dana, ne čudi što još nisu odlučili da li će ceremonija biti u Beogradu ili Monte Karlu.

“Jelena je ljubav mog života. Iskrenost je ono što me je oduševilo kod nje i što me i danas čini zadovoljnim i voljenim. Ona je sposobna, ambiciozna i jaka djevojka. Rodžer Federer je popravio igru i psihološku stabilnost kada se oženio, pa se i ja vodim time”, kazao je jednom prilikom Đoković.

Teniser koji je prvi na ATP listi, djevojku upoznao je tokom srednje škole, kada je Ristić pohađala Sportsku gimnaziju, a nakon njenog diplomiranja na fakultetu Bokoni u Milanu, odlučili su da žive zajedno u Monte Karlu.

Jelena je direktorka Fondacije Novak Đoković, poznate po humanitarnim angažmanima, a nedavno je organizovala gala veče u Njujorku, tokom koje je uz pomoć poznatih ličnosti prikupila 2.5 miliona dolara za djecu u Srbiji.

Bonus video: