Paskale čeka Silviovo 'da'

Izabranica bivšeg italijanskog premijera izrazila želju da se uda
107 pregleda 3 komentar(a)
Silvio Berluskoni, Franćeska Paskale, Foto: Vanity Fair
Silvio Berluskoni, Franćeska Paskale, Foto: Vanity Fair
Ažurirano: 25.09.2013. 10:51h

Izabranica Silvija Berluskonija, 28-godišnja Frančeska Paskale, želi da se uda za bivšeg italijanskog premijera, koji joj je, kako kaže, privukao pažnju dok je još bila tinejdžerka.

Berluskoni, koji u subotu puni 77 godina, razvodi se od svoje druge supruge Veronike Lario, sa kojom se oženio 1990. Par ima troje djece.

Lario je zatražila razvod 2009, optužujući Berluskonija da je imao aferu sa jednom 17-godišnjakinjom, što on negira. Ukoliko sud potvrdi odluku, Berluskoni će na ime izdržavanja Lario morati da plaća 100.000 eura dnevno.

„Kada sam bacila oko na njega bila sam još maloljetna“, kazala je Paskale u intervjuu za italijansko izdanje „Veniti fer“, čiji su isječci objavljeni na sajtu časopisa.

„Tragala sam za njim, udvarala sam mu se, navela sam ga da se zaljubi i onda sam postala njegova djevojka. Praktično sam radila sve sama i radim sve sama: Sve što treba da uradi je da kaže 'da'“.

Paskale, koja je odrasla u blizini Napulja, ispričala je da je upoznala Berluskonija kada je imala 21 godinu. Ona je suosnivač kluba pod nazivom „Silvio, nedostaješ nam“, koji je osnovan pošto je izgubio premijersku funkciju od Romana Prodija 2006.

„Odmah sam ga pitala mogu li da mu ostavim svoj broj i zatražila sam njegov“, kazala je. „Kazao mi je: 'Ti ne prezaš ni od čega'“.

U intervjuuje još ispričala da nikada nije prisustvovala takozvanim „bunga bunga“ zabavama jer su se „žene bacale na njega“ i ona to nije mogla da toleriše.

Berluskoni nije štedio pohvale na račun svoje izabranice u intervjuu koji će u cjelosti biti objavljen danas.

„U svim najbolnijim situacijama u proteklih nekoliko godina, Frančeska je znala kako da bude uz mene. Ona me je uveselila, a da ništa zauzvrat nije tražila. Vratila mi je vjeru u iskrenu ljubav“, kazao je za „Veniti fer“.

Paskale je dodala i da je u početku krila svoju ljubav prema Berluskoniju „jer je bio oženjen čovjek“ i da se njena majka protivila vezi sa 49 godina starijim milijarderom.

„Majka mi je rekla: I mi mu se divimo, ali bi mogao da ti bude otac“.

Bonus video: