Majli Sajrus ponovo šokira: Gola na naslovnici

"Niko nije govorio o muškarcu iza moje zadnjice. Svi pišu da sam se ja izazovno igrala..."
8 komentar(a)
Majli Sajrus, Foto: Instagram/mileycyrus
Majli Sajrus, Foto: Instagram/mileycyrus
Ažurirano: 24.09.2013. 18:46h

Mlada pjevačica, koja posljednjih mjesec dana ne prestaje da skreće pažnju javnosti na sebe, pozirala je gola za naslovnu stranu čuvenog magazina "Rolling Stone". Ipak, zanimljivije je ono što je za pomenuti magazin rekla.

Tetovaže, undercut, isplaženi jezik i razmazana šminka samo su dokaz da Majli definitivno više nije mlada Diznijeva zvijezda. Pjevačica je u intervjuu za magazin priznala da je malo pretjerala u igranju sa Robinom Tikom na dodjeli MTV nagrada, ali kaže da nije radila ništa što je njemu smetalo.

"Niko nije govorio o muškarcu iza moje zadnjice. Svi pišu da sam se ja izazovno igrala, ali rekla bih da se on nije žalio već to prihvatio", rekla je.

Zvijezda je priznala da se pomalo ljuti na javnost posebno zato što su u Americi zastupljeni dupli standardi.

"Evo prije neki dan sam gledala seriju ’Breaking Bad’ i bila je jedna scena gde lik priprema drogu. Dakle, u toj epizodi je klasičan priručnik, neko to zaista može uraditi. A ovamo mene svi kritikuju zbog ponašanja u javnosti."

Majli se takođe osvrnula i na kritike Bruk Šilds koja je bila zgrožena njenim nastupom nazvavši ga „očajničkim“.

"Bruk Šilds je glumila sa 12 godina prostitutku u filmu. O čemu pričamo?", rekla je i dodala da joj nije bila namjera da bude seksi tokom kontroverznog nastupa već da se dobro zabavi.

Bonus video: