Mik Džeger uskoro postaje pradjed

Džeger sa četiri žene ima sedmoro djece od 14 do 42 godine, a ima i dvoje unučića, a oduševila ga je vijest da je njegova unuka Asi trudna
300 pregleda 0 komentar(a)
Mik Džeger, Foto: Halina Watts, Mirror
Mik Džeger, Foto: Halina Watts, Mirror
Ažurirano: 23.09.2013. 09:01h

Legendarni roker Mik Džeger ima sedamdeset godina, a sljedeće godine za njega počinje još jedna nova etapa u životu - postaće rok pradjed.

Džegera je oduševila vijest da je njegova unuka Asi trudna - ona i njen dečko, kuvar Aleks, trebalo bi da naredne godine dobiju bebu. Džeger sa četiri žene ima sedmoro djece od 14 do 42 godine, a ima i dvoje unučića. Asi je njegova unuka od kćerke Džejd, koja je Džegerovo dijete iz prvog braka s Bjankom.

Frontmen "rokenrol dinosaurusa", sastava The Rolling Stones napunio je 70 godina 26. jula.

Džeger je rođen u Dartfordu, 1943. godine, a zajedno sa Kitom Ričardsom, Bilom Vajmanom, Brajanom Džonsom i Čarlijem Votsom 1962. godine osnovao je Stonse.

Prije tačno pola vijeka Roling Stonsi izdali prvi singl >>>

Legende kažu da su se Mik Džeger i Kit Ričards sreli na železničkoj stranici u Dartfordu, u okrugu Kent. Bilo je to 1961. godine - Mik je imao 18, a Kit 17 godina. Džeger je sa sobom imao gramofonske ploče, pa su otpočeli razgovor o muzici. Već naredne, 1962. godine, pojavio se bend The Rolling Stones. Doduše, Džeger i Ričards su se već poznavali, obojica su iz Dartforda, uz to išli su u istu osnovnu školu.

“Na početku smo bili bluz-muzičari, koji su svirali studentima”, prisjeća se Džeger.

Bonus video: