Džoni Dep svojoj djevojci kupio ogrlicu vrijedu 45 hiljada eura

Prije toga, glumac joj je poklonio konja, a na Bahamima joj je na svom ostrvu kao poklon za Božić darovao plažu
64 pregleda 3 komentar(a)
Džoni Dep, Pirati sa Kariba, Foto: Beta/AP
Džoni Dep, Pirati sa Kariba, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 23.09.2013. 09:27h

Glumac Džoni Dep (50) još jednom je pokazao koliko je galantan i da ne žali da potroši novac na svoju ljepšu polovinu glumicu Amber Herd (27). Kako joj je nedavno poklonio minđuše vrijedne oko 60 hiljada eura, riješio je da joj kupi i lančić od oko 45 hiljada eura.

Prije toga, glumac joj je poklonio konja, a na Bahamima joj je na svom ostrvu kao poklon za Božić darovao plažu. Kako ga je jedna uvala na istom ostrvu podsjetila na njene bokove, toj plaži je dao ime “Amber's Cove”

Dep se zaljubio u Amber dok su još snimali film “The Rum Diary”, a zbog nje je ostavio francusku glumicu i pjevačicu Vanesu Paradi s kojom iz veze duge 14 godina ima dvoje dejce. Kako su mediji napali Amber da je rastavila poznati par, ona je sa Depom nakratko raskinula, ali su se ubrzo pomirili.

I dok je Dep ponosan na svoju novu djevojku, njegova bivša i dalje ga moli da ne zaprosi Amber, jer je sigurna da se ona samo želi dokopati njegova novca. Vanesa takođe tvrdi da je njen bivši dragi zaljubljen u Amber samo zbog njenog izgleda i da će mu jako brzo dosaditi.

Bonus video: