Stejsi Kibler promoviše mobilne toalete

Bivša Klunijeva djevojka kazala je da je veoma uzbuđena što je upravo ona izabrana za zaštitno lice “Šarmina”
2 komentar(a)
Stejsi Kibler, Foto: Lobuscogratis.com
Stejsi Kibler, Foto: Lobuscogratis.com
Ažurirano: 09.09.2013. 09:12h

Bivša manekenka Stejsi Kibler, doskorašnja partnerka poznatog holivudskog glumca Džordža Klunija odnedavno ima novi neobični angažman - postala je zaštitno lice kompanije “Šarmin” koja pravi mobilne toalete.

Ona je presjekla vrpcu na predstavljanju novih, “portejbl” toaleta pomenute kompanije u Baltimoru, na stadionu lokalnog kluba koji igra u američkoj fudbalskoj ligi i najavila da je od sada ona zaštitno lice mjesta za “olakšanje”.

Bivša Klunijeva djevojka kazala je da je veoma uzbuđena što je upravo ona izabrana za zaštitno lice “Šarmina”, jer “se oni trude da pruže bolje toaletno iskustvo fudbalskim navijačima”.

“Ponosna sam što je Baltimor izabran za prvo pojavljivanje nove kompanije, jer sam veliki fan tog fudbalskog tima u kojem sa nekada bila čirlidersica”, kazala je ona i obećala navijačima “čisto i udobno iskustvo” u mobilnim WC-ima firme koju predstavlja.

Osim što je bila čirlidersica, multitalentovana Kibler se bavila i profesionalnim rvanjem, a bila je i voditeljka rijalitija.

Bonus video: