Treća crnogorska "Puzijada" u subotu

Svi učesnici puzijade će dobiti diplome, a pobjednici će osvojiti nagrade, najavljeno je
7 komentar(a)
Puzijada, Foto: Luka Zeković
Puzijada, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 05.09.2013. 09:15h

Takmičenje beba u puzanju “Sunčana NUK Puzijada” održaće se u subotu, 21. septembra, u Delti, u okviru dječje manifestacije “Dan sunca”.

Prijavljivanje za treću crnogorsku puzijadu počelo je u ponedjeljak, a pravo učešća imaju bebe koje još nijesu prohodale.

Iz marketing agencije “Incognito”, koja je ogranizator manifestacije, tvrde da je interesovanje za puzijadu veće nego ikada, te je za samo dva dana prijavljeno čak 36 takmičara.

“Broj učesnika je ograničen na 72, a takmičarske trke će biti organizovane u prijepodnevnom i poslijepodnevnom dijelu programa manifestacije. Prijavljivanje se vrši putem Facebook stranice Dan Sunca (slanjem poruke u inbox) i putem mail adrese: dansuncapg@gmail.com, a potrebno je navesti ime i prezime takmičara, datum i godinu rođenja i kontakt telefon roditelja”, saopštila je portparolka Tatjana Čolović.

Bebe takmičari će biti podijeljeni u grupe, u zavisnosti od uzrasta, a njihov zadatak će biti da za što kraće vrijeme prepuze stazu dužine tri metra.

Svi učesnici puzijade će dobiti diplome, a pobjednici će osvojiti nagrade.

Iz “Incognita” su saopštili da je na istoj Facebook stranici u toku i nagradni konkurs „Sunčani kreativci”, namijenjen mališanima koji vole da crtaju, prave razne rukotvorine, smišljaju izume i vole da se kreativno igraju.

Bonus video: