Razbijanje tabua: Život svingera na ekranima

U "svingeraju" postoje mnoga pravila. Uvijek se jasno zna kakvog je karaktera odnos parova, ko sa kim sme da stupi u seksualni odnos, a i svako ima svoju ulogu
244 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 04.09.2013. 12:01h

Novi rijaliti šou će pratiti živote svingera, od njihove svakodnevice, brakova i karijera do svingerskog seksualnog života.

Pet parova koji će učestvovati u rijalitiju "Secret Sex Lives: Swingers" su profesionalci, roditelji u brakovima ili vezama, a žive u Atlanti.

"Najveća zabluda o svingerskom načinu života je da po čitave dane i noći tražimo partnere, ili da smo striptizete i nešto slično", rekla je Džejmi, izvršna direktorka u kompaniji koja se bavi knjigovođstvom, koja već tri godine "svinguje" sa svojim mužem advokatom.

"Ja nisam poput Tajgera Vudsa, ne pronalazim žene iza Džejminih leđa i ne spavam sa njima", kaže Everet, njen suprug.

Prema istraživanju Swinger Social Networka, dva do četiri odsto vjenčanih parova u SAD-u su svingeri, što je oko dva miliona ljudi

U "svingeraju" postoje mnoga pravila. Uvijek se jasno zna kakvog je karaktera odnos parova, ko sa kim sme da stupi u seksualni odnos, a i svako ima svoju ulogu.

"Cruise director" je na primjer osoba koja vodi svingersku zabavu, a "jednorog" je djevojka koja spava sa parovima; nju, naime, "mnogi traže, ali niko je dosad nije sreo", piše Index.hr.

Svingerski parovi se međusobno prepoznaju po mnogim raznolikim znakovima poput okretanja ananasa naopačke u kolicima u kupovini, ljubičastih ili ružičastih ukrasa u dvorištima, kao i po nakitu. Prstenje na palčevima nogu ili ruku, yin-yang tetovaže...

Prema istraživanju Swinger Social Networka, dva do četiri odsto vjenčanih parova u SAD-u su svingeri, što je oko dva miliona ljudi.

Van njihovog hedonističkog hobija, svingerski parovi su ponosni na normalne i funkcionalne živote koje vode u zajednici koja ne dijeli njihov životni stil. Poput monogamnih parova, naglasak stavljaju na međusobnu komunikaciju i iskrenost.

Mnogi od njih čak tvrde kako im je "svingovanje" unaprijedilo i ojačalo brak i smatraju kako nema govora o nevjernosti partnera jer su svi upoznati sa pravilima i sa njima su se složili.

Galerija

Bonus video: