Kejti Holms i Džejmi Foks u vezi?

"Đuskali su, grlili se, a on ju je uhvatio za guzu. To joj je laskalo", kazao je navodni svjedok prljavog plesa Keti i Džejmija
122 pregleda 0 komentar(a)
Keti Holms, Džejmi Foks, Foto: Esmas.com
Keti Holms, Džejmi Foks, Foto: Esmas.com
Ažurirano: 02.09.2013. 18:11h

Kejti Holms i Džejmi Foks su se toliko dobro provodili zajedno na jednoj žurci u Hemptonsu da su pokrenuli spekulacije da su u vezi, prenosi hollywodlife.com.

Oni su bili gosti na žurci Rona Perelmana gdje su nastupali Leni Kravic i Farel, a priče je pokrenulo to što su zajedno izašli na plesni podijum. Jedan od očevidaca kazao je da je njihov odnos tom prilikom prešao granicu prijateljstva.

"Đuskali su, grlili se, a on ju je uhvatio za guzu. To joj je laskalo", kazao je navodni svjedok prljavog plesa Keti i Džejmija.

PR-ka bivše supruge Toma Kruza ubrzo je demantovala glasine. "Kejti i Džejmi su samo prijatelji, znaju se godinama", kazala je ona. I pored demantija, spekulacije o novom selebriti paru ne jenjavaju.

Kejti Holms je zvanično sama od kada se razvela od Toma Kruza u junu prošle godine. Njen bivši suprug i Džejmi Foks zajedno su igrali u filmu "Collateral" iz 2004, a kako prenosi hollywoodlife.com glumci su u dobrim odnosima i Tom je uvijek pričao pozitivno o Džejmiju.

Keti je ranije dovođena u vezu sa Lukom Kirbijem, koji sa njom igra u filmu "Mania Days" koji bi uskoro trebalo da se pojavi u bioskopima.

Bonus video: